Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scoala Populara de Arta a fost deschisa in mod oficial

Ieri a avut loc inaugurarea oficiala a Scolii Populare de Arta "Vespasian Lungu". La eveniment au participat reprezentanti ai autoritatilor locale, consilieri judeteni, profesori. Imobilul situat in strada Marasesti nr. 1 a fost reabilitat conform standardelor moderne, necesare desfasurarii optime a activitatilor specifice, in acest moment peste 330 de copii beneficiind de acestea. Conform informatilor oferite de presedintele CJ, Gheorghe Bunea Stancu, investitia a ajuns la aproape 7 miliarde de lei ROL, bani alocati din bugetul CJ. Acesta a mai adaugat ca institutia pe care o reprezinta nu se va opri aici, pasii urmatori in ceea ce priveste dotarea acestei scoli fiind realizarea unei scene in aer liber in curtea imobilului si a unei fintini arteziene, iar in ceea ce priveste activitatile, o clasa de actorie si o formatie proprie: "S-a muncit mult la acest proiect si sint multumit de ce s-a realizat. Copiii pot sa isi desfasoare activitatea in voie, totul e nou, echipamentele sint noi, au spatiu, au profesori buni, totul este in ordine. Investitia nu mi s-a parut atit de mare, deoarece orasul avea nevoie de asa ceva, ca de circiumi ne-am saturat. Speram ca de acum inainte sa facem tot mai multe pentru cultura braileana, dar ne asteptam ca rezultatele sa se si vada. Adica rezultate la concursuri, afirmari pe plan national si international". Totodata, presedintele CJ a tinut sa il atentioneze pe directorul Romeo George Bunea, ca va avea de indeplinit niste criterii de performanta care vor fi analizate in cadrul sedintelor de CJ. La rindul sau, directorul Scolii Populare de Arta a tinut sa mentioneze ca din cele 15 institutii de acest gen din tara vizitate, nici una nu se ridica la nivelul celei brailene, si ca va incerca, prin copiii care se pregatesc aici, sa reconfirme numele Brailei pe firmamentul artei.
In acest moment, la Scoala Populara de Arta se poate invata dans modern, dans sportiv, pian, acordeon, orga electrica, pictura, sculptura, chitara, percutie, canto, muzica usoara, design, teorie si solfegii, si se poate practica, de asemenea, aerobic si fitness. In cadrul acestor sectii activeaza 13 profesori.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii