Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scoala de Arte "Vespasian Lungu" da ton primaverii

Incepind de azi, la Scoala de Arte si Meserii "Vespasian Lungu", debuteaza manifestarile dedicate primaverii. Astfel, pe scena Caminului cultural din comuna Gemenele va avea loc, astazi, de la ora 16.00, spectacolul "Martisor pe portativ". Aceasta prima manifestare se incadreaza in actiunea "Caravana muzicala" inclusa in agenda culturala de pe trimestrul I a Consiliului Judetean. Luni, pe 5 martie, incepind cu ora 17.00, doamnele si domnisoarele din Braila sint asteptate in sala de spectacole a noului sediu al scolii, pentru a asista la spectacolul "Martisoare muzicale". Manifestarile dedicate primaverii continua marti, ora 18.00, la Sala ProArte situata in Piata Traian nr. 1, cu spectacolul "Zvon de primavara", organizat de Centrul de Conservare si Valorificare a Traditiei si Creatiei Populare Braila. Pe scena vor evolua elevi ai claselor de pian, coordonati de prof. Mircea Petrescu, alaturi de elevi de la clasa dans sportiv, indrumati de prof. Paula Stoia.
Scoala Populara de Arte si Meserii "Vespasian Lungu" va oferi un spectacol muzical-coregrafic si doamnelor si domnisoarelor din Palatul Administrativ. Intitulata "De ziua ta", reprezentatia va avea loc pe 7 martie, incepind cu ora 11.00, in holul mare al Prefecturii. La starea de buna dispozitie a publicului feminin din administratia publica locala vor contribui elevi ai claselor de canto clasic si muzica usoara, pregatiti de prof. Mariana Iordache si prof. Adriana Toma, pian, prof. Mircea Petrescu, si dans sportiv, prof. Paula Stoia.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii