Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Schelalaieli la portile UE

Primarul Constantin Cibu a anuntat ca Primaria nu are de gind sa curete orasul de ciinii maidanezi, ca nu cumva sa fie catalogat el drept un criminal pentru ca omoara patrupezii fara stapin. Se gindeste cel mult sa-i castreze, apoi sa-i lase din nou pe strada, pina vor muri de batrinete. Cu alte cuvinte, nu numai ca maidanezii nostri vor intra cu brio in UE, dar chiar vor trai bine-mersi, linistiti, citiva ani de acum incolo, vazindu-si nestingheriti de "batrinetea" lor si mincindu-si "pensia"-covrig la umbra, in fata blocului.
Nu spun ca tin mortis sa-i vad pe maidanezi eutanasiati, dar nu pot fi nici de acord cu ideea primarului. Prezentata de Cibu, chestia asta cu moartea de batrinete a ciinilor vagabonzi suna un pic idilic, dar de fapt e tragic. Nu neaparat pentru ca un oras plin de maidanezi reprezinta mai mult o imagine a Evului Mediu, nicidecum a mileniului III, dar este de-a dreptul revoltator sa vezi haitele de ciini terorizind orasul si sa stii ca nu se va face nimic in privinta asta. Sa stii ca zeci de braileni sint muscati zilnic, sa stii ca nu poti sa te intorci acasa noaptea de la serviciu fara sa fii haituit de ciini, sa-i vezi intrind prin magazine alimentare sau sa nu poti sa dormi noaptea din cauza latratului si sa speri degeaba ca lucrurile acestea nu vor dura la nesfirsit este mai mult decit trist. Mai ales cind primarul spune ca maidanezii vor disparea abia atunci cind vor muri de batrinete. Adica niciodata, pentru ca, sa fim seriosi, nici la capitolul castrare nu se va face mare lucru, asa cum nu s-a facut nici pina acum, iar maidanezii se vor inmulti linistiti in continuare.
Si tare imi este ca nu inima mare a primarului sta la baza intentiei privind lasatul maidanezilor sa moara de batrinete, ci ca, de fapt, prin aceasta declaratie, primarul nu incearca altceva decit sa ascunda incompetenta autoritatilor locale in a rezolva odata problema ciinilor vagabonzi. Si ca in spatele acestei bunatati induiosatoare se ascunde de fapt doar neputinta.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii