Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Scary Movie 4", la cinema "Central

Cinematograful "Central" le propune spre vizionare spectatorilor braileni, in perioada 28 iulie - 2 august, parodia "Scary Movie 4". Amatorii genului vor ride, cu siguranta, la acesta pelicula care parodiaza filmele horror/thriller/action/drama "Saw", "Saw II", "The Village", "The Grudge", "War of the Worlds", "Million Dollar Baby", cu o scurta referire la "National Treasure".
Inceputul este parodierea lui "Saw", in care joaca Dr. Phil McGraw si Shaquille O'Neal. Anna Faris si Regina Hall au revenit in rolul prostutelor adorabile Cindy Campbell si, respectiv, prietena ei egoista si obsedata de sex, Brenda. De data asta, ele sint insotite de Craig Bierko, in rolul simpaticului Tom Ryan (War of the Worlds), un tip total pierdut in spatiu.
Impreuna, toti acestia vor lupta pentru a salva lumea de o necrutatoare invazie extraterestra. Cindy Campbell se muta alaturi de Tom Ryan, deoarece are grija de o batrina. Ea descopera ca apartamentul este bintuit de un baietel si incepe sa cerceteze cine l-a ucis si de ce. De asemenea, extraterestrii "Tr-iPods" invadeaza Pamintul, iar Cindy trebuie sa le afle secretul, pentru a-i putea opri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii