Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Scandal cu pumni si geamuri sparte, de la o tigara

Un tinar de 18 ani din Braila s-a ales cu o bataie zdravana, iar geamurile casei unde se afla in vizita au fost facute tandari, dupa ce a refuzat sa-i dea o tigara unui necunoscut baut si pus pe cearta.
Totul s-a intimplat dupa lasarea noptii, in cartierul Vidin, cind doi tineri cu iubitele lor au venit acasa la unul dintre acestia. Cum parintii gazdei nu raspundeau la sonerie, tinarul a sarit gardul, ca sa deschida poarta pe dinauntru, iar ceilalti trei au ramas afara, sa-l astepte. Intre timp, a aparut pe strada un barbat baut, care s-a oprit linga grup si, vorbind urit, a cerut o tigara. Cum individul a primit un refuz categoric din partea celui care ramasese cu fetele, acesta a sarit la bataie si, ca sa fie sigur ca face fata, si-a strigat in ajutor si fratele, care se afla in apropiere. Tinerii s-au grabit sa intre in casa la prietenul lor, insa cei doi agresori, de 18 si 22 de ani, nu s-au multumit cu pumnii pe care-i dadusera din plin, ci au intrat in curte si s-au apucat sa sparga si geamurile imobilului. Zgomotul a fost auzit de o patrula de jandarmi care se afla in zona si care a intervenit, imobilizindu-i pe scandalagii. Valentin I., victima, le-a povestit oamenilor legii: "Un baiat m-a strigat de la distanta, cica "bai, ia vino incoace!" si eu i-am zis "daca vrei sa vorbesti cu mine, vino tu la mine! " si a venit ala la mine, cica "de ce esti asa tupeist?" si mi-a cerut o tigara. I-am zis ca nu-i dau si atunci mi-a dat o palma, iar eu i-am dat un pumn". "Eu nu stiu exact ce s-a intimplat in strada, ca n-am vazut, dar m-am trezit ca au navalit unii in curte si mi-au spart geamurile, mi-au dat cu picioarele in poarta", a povestit si proprietara casei asaltate.
In ceea ce-l priveste, presupusul agresor avea o alta varianta: "I-am zis "da-mi, mai, o tigara!", el nu m-a bagat in seama, m-am dus linga el si i-am zis "da-mi, mai papagalule si mie o tigara!" si el mi-a tras un pumn. Nu l-am bagat in seama, i-am zis "bai, ce faci?" si mi-a mai dat un pumn, asa ca am fugit la colt si l-am strigat pe frate-meu. In rest, nu am avut nici o reactie, nu am dat in el, nimic nu i-am facut!".
"Un echipaj mobil al Jandarmeriei Braila a surprins trei tineri care se bateau in fata unui imobil. Din verificarile facute, doi dintre cei in cauza au spart si mai multe geamuri ale imobilului. Celor doi frati li s-au intocmit actele premergatoare cercetarii penale, sub aspectul savirsirii infractiunilor de violare de domiciliu, lovire si distrugere, care vor fi inaintate Parchetului de pe linga Judecatoria Braila", ne-a declarat serg maj. Sorin Neftode, purtator de cuvint in cadrul Jandarmeriei Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii