Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sase morti, dintre care trei italieni, intr-un accident aviatic in Madagascar

Sase persoane, dintre care trei cetateni italieni, au murit dupa ce un avion s-a prabusit la scurt timp dupa decolarea, miercuri dimineata, de pe aeroportul Toliara, din sud-vestul Madagascarului, relateaza AFP.
Serviciul de pompieri al aeroportului a anuntat initial ca patru cetateni italieni au murit in accident, insa Ministerul de Externe de la Roma a precizat ca este vorba de trei italieni.
"Este vorba despre trei, nu patru cetateni italieni. Cei trei barbati lucrau in sectorul marmurei", a subliniat serviciul de presa al Ministerului italian de Externe, fara a oferi alte detalii.
"Un avion Cesna 425 al companiei private “Serviciul de Transport Aerian” s-a prabusit la ora locala 04.17 (04.17, ora Romaniei), la aproximativ doua minute dupa decolare. Cele sase persoane aflate la bord, doi piloti si patru cetateni italieni, au decedat", afirmase Richard Andimbisoa, comandantul pompierilor de la aeroportul din Toliara, un oras situat la 1.050 kilometri sud-vest de Antananarivo.
"Nu cunoastem deocamdata cauzele accidentului, insa citiva martori au vazut flacari iesind din aparatul de zbor imediat dupa decolare", a adaugat acesta, precizind ca avionul avea ca destinatie Antananarivo.
Conform lui Andimbisoa, cetatenii italieni lucrau pentru compania miniera Magrama din orasul Bekily (200 de kilometri sud-est de Toliara).
Acestia au sosit la Toliara marti seara, venind de la Bekilu, si urmau sa plece miercuri dimineata spre Antananarivo.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii