Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sarbatoare la Caminul "Sf. Petru si Pavel"

Ieri, la Caminul "Sf. Petru si Pavel", batrinii au simtit cu adevarat ca este zi de sarbatoare deoarece au fost vizitati de niste oameni cu inima mare care au incercat sa le aduca o raza de speranta in suflete. Pentru Crucea Rosie - Filiala Braila, a devenit o traditie sa-i viziteze pe batrini in zile de sarbatoare si sa-i serbeze asa cum se cuvine. Nici anul acesta nu i-a uitat si le-a pus cadouri in ghete, dar spre deosebire de alti ani, a venit si cu ceva in plus. In urma unui protocol de colaborare cu Scoala nr.6 "C-tin Sandu Aldea", Crucea Rosie a adus in mijlocul batrinilor un grup de copii. Micutii sint elevi in clasa a II-a si au fost insotiti in vizita de ieri de educatoarea Carmen Moise si de profesoara de religie, Maria Ghiurghis. Aceasta din urma le-a prezentat batrinilor un istoric al zilei de 6 decembrie, iar copiii au sustinut un recital de cintece religioase.
"In camin avem un singur batrin pe care il cheama Nicolae si care a primit din partea Crucei Rosii un cadou mai mare fata de ceilalti asistati. Pe linga dulciurile si fructele primite de la Crucea Rosie, batrinii au mai primit bunatati si de la Biblioteca Judeteana "Panait Istrati". Nici noi nu i-am uitat si le-am pregatit un meniu festiv cu ciorba, sarmale, peste cu legume, banane, portocale si multe altele. Le-am pus chiar si muzica preferata si s-au simtit de minune. O parte dintre ei au fost si la biserica, unde au participat la slujba religioasa", a precizat Manuela Bajenaru, directorul Caminului "Sf. Petru si Pavel.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii