Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Saptamina Mamei, sarbatorita la Gradinita "Micul Print"

Ieri, dupa-amiaza, a avut loc la Gradinita nr. 9 "Micul print", in noul sediu din Piata Poligon, o serbare dedicata mamei. Aceasta este inclusa intr-un program de actiuni demarate odata cu 1 Martie. Toti copiii au confectionat martisoare pentru mamici chiar de 1 Martie, apoi, pe 2 martie au confectionat flori pentru doamne si mame, iar pe 5 martie micutii de la gradinitele nr. 9, 18 si 49 s-au intrecut in concursul "Cel mai bun recitator". Ei au primit drept recompense diplome si medalii. Pe 6 martie, grupa mica si grupa mijlocie au prezentat un program artistic "Pentru tine, mamica mea!", iar ieri grupa mare si grupa pregatitoare au sustinut un alt spectacol, "Un gind pentru Mama!". Chiar in ziua de 8 Martie, la ora 10.00, in sediul Bibliotecii Judetene "Panait Istrati", sectia copii si tineret, se va vernisa expozitia de lucrari artistico-plastice.
"La inceput de primavara, copiii impreuna cu educatoarele au confectionat martisoare, buchetele pe care le vor darui pe strada doamnelor chiar pe 8 Martie. Vom mai avea actiuni la Biblioteca Judeteana, la Muzeu. Ei sint mici, dar dorinta lor de a arata dragostea lor mamelor este mare", a spus directorul Gradinitei "Micul print", Mirela Maliiea. La realizarea acestor actiuni au contribuit prin activitatea lor educatoarele: Ionica Popa, Sultana Puznava, Constanta Mortu, Elena Brebenel, Emilia Ilie, Cristina Podaru si Mariana Negoita.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii