Mergi la conţinutul principal

Saptamina europeana a tineretului

In perioada 4-8 iunie va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti "Saptamina europeana a tineretului". Manifestarea a ajuns la a treia editie si reuneste anual tineri si reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale din tara. Beneficiarii evenimentului sint persoane cu virsta cuprinsa intre 18 si 30 de ani.
Printre seminariile care vor fi sustinute se numara: "Tineri romani - viitori experti ai institutiilor europene", "Europa ta - Viitorul tau", "Educatia non-formala si incluziunea sociala", "Esti tinar - poti fi si tu un intreprinzator de succes". Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor (ANSIT) invita toate organizatiile neguvernamentale sa participe la acest eveniment deoarece se vor prezenta programe si se va organiza un tirg de proiecte pentru asociatiile care se ocupa de tineri. In cadrul dezbaterilor va fi prezentat programul "Youth in action". Partenerii ANSIT la acest eveniment sint Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale, Consiliul Tineretului din Romania, Delegatia Comisiei Europene, Biroul de Informare a Parlamentului European, Ministerul pentru IMM, comert, turism si profesii liberale. Mai multe informatii se pot obtine accesind site-ul www.e-tineret.ro sau pe www.youthweek.eu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu