Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sanse mari ca promovabilitatea la limba moderna sa fie 100%

Ieri, la ora 17.00, in mai multe centre de examinare de la bacalaureat examenele se finalizasera, iar promovabilitatea este acolo 100%: Grupul Scolar "Istrati", "Edmond Nicolau" si Colegiul "Murgoci". La Centrul de la Colegiul "Balcescu" mai erau de examinat aproximativ 60 de candidati, la "Iorga" aproximativ zece candidati, la "Cerna" mai erau tot pina in zece candidati, iar "Perpessicius" tot citiva candidati la o comisie mai erau de examinat. Ca urmare, este posibil ca toti cei 2.499 de candidati inscrisi la examenul oral la limba moderna, engleza - 1.603, franceza - 792, germana - 57 si rusa - 47, sa promoveze. La franceza, germana si rusa nu a picat nimeni. Evaluarea a durat mai mult la limba engleza pentru ca au fost mai multi candidati. La majoritatea centrelor de examinare s-au obtinut note foarte mari, aproape jumatate dintre candidati avind note de 9.00, 9.50 si 10.00.
Astazi, 29 iunie, se va da proba scrisa la limba romana. Pe 3 iulie se va sustine proba obligatorie a profilului, pe 4 iulie proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii, iar pe 5 iulie se da proba scrisa sau practica la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare. Rezultatele preliminare se vor afisa pe 7 iulie, iar in aceeasi zi se vor depune si contestatiile. Acestea se vor rezolva intre 8 si 10 iulie, iar rezultatele finale se vor afisa pe 10 iulie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii