Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sandu ar vrea ca Romania sa intilneasca Anglia in preliminariile CE-2008

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, inainte de plecare spre Montreux, unde va avea loc tragerea la sorti a preliminariilor CE din 2008, ca Romania ar avea de cistigat atit pe plan financiar, cit si sportiv daca ar juca in aceeasi grupa cu nationala Angliei.
"Ar fi interesant sa jucam cu Anglia pentru ca am avea sansa sa cistigam si sportiv, si financiar, dar se poate si sa intilnim Grecia, care nu are o cota financiara foarte buna, si sa ne bata", a spus Sandu.
Sandu a afirmat ca nationala Romaniei ar avea mai multe sanse de calificare daca, din prima grupa valorica, va intilni Grecia sau Portugalia. "Bineinteles ca ne gindim sa picam cu niste adversari mai putin redutabili. Intre Olanda, Franta, Anglia, Portugalia si Grecia le-as prefera pe ultimele doua", a continuat presedintele FRF.
Mircea Sandu este de parere ca prima reprezentativa a Romaniei ar trebui sa joace meciurile cu nationalele din prima si a treia grupa valorica de pe teren propriu la Bucuresti, pe stadionul National din Complexul "Lia Manoliu", in timp ce celelalte partide ar putea fi disputate la Timisoara, Constanta sau Craiova.
Referitor la diferendul dintre selectionerul Victor Piturca si fundasul formatiei Steaua, Mirel Radoi, Sandu a declarat ca a incercat o reconcilere intre cei doi. "Eu spun ca Radoi greseste ca nu isi schimba atitudinea. Piturca nu are nevoie de scuze publice, pentru ca nu a fost jignit in public", a spus oficialul federatiei.
Mircea Sandu a plecat, miercuri, de pe Aeroportul International Henri Coanda, la Montreux, in Elvetia, pentru a asistat la tragerea la sorti a grupelor preliminarii ale Campionatului European de fotbal din 2008 ce se va disputa in Austria si Elvetia. Tragerea la sorti va avea loc, vineri, la Montreux, cu incepere de la ora 13.00.
Nationala Romaniei face parte din grupa a doua valorica.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii