Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Salonul de Vinuri 2006 asteapta potentialii expozanti

Potentialii participanti la prima editie a Salonului de Vinuri (6 - 9 aprilie) se pot inscrie pina cel tirziu in data de 15 februarie 2006, a anuntat intr-un comunicat de presa conducerea "Romexpo", organizatorul acestui eveniment. Salonul de Vinuri, eveniment care raspunde nevoii de promovare distincta si eficienta a marcilor romanesti, va avea loc concomitent cu Tirgul National de Turism relationindu-se astfel cu un domeniu complementar in strategia nationala de promovare a brandului "Romania".
"Evenimentul pe care-l organizam va fi o biblioteca a vinurilor de calitate de pe piata romaneasca si va fi deschis atit profesionistilor din domeniu si din marketingul acestuia, cit si publicului larg interesat sa invete a recunoaste calitatea produselor" au explicat organizatorii. Aceasta noua intilnire a producatorilor si comerciantilor de vinuri completeaza calendarul expozitional "Romexpo" care cuprinde si in acest an editia a XI-a a ExpoDrink, care se va desfasura in perioada 19 - 22 octombrie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii