Mergi la conţinutul principal

Salariatii de la "CET" vor tichete de masa

Organizatia sindicala din cadrul operatorului local de termoficare a anuntat ca de mai multa vreme poarta discutii cu administratia societatii pe tema acordarii tichetelor de masa salariatilor, acum, cind legislatia permite acest lucru, fara a ajunge insa la o intelegere. Gheroghita Pirlog presedintele Sindicatului Liber "CET" a precizat ca a solicitat municipalitatii aprobarea organizarii la jumatatea lunii viitoare a unei pichetari pe platoul din fata Palatului Administrativ. In plus a precizat ca are in vedere actionarea in instanta a "CET" pe tema existentei unui conflict de drepturi pe tema tichetelor de masa precum si solicitarea unei concilieri din partea Comisiei prefecturale de Dialog Social. "Altor colegi din sistem le este acordat acest drept fara probleme, numai la noi nu se poate. Cert este ca recentele modificari aduse legii privind acordarea tichetelor de masa permit acordarea de tichete de masa si in cazul societatii noastre, insa conducerea se impotriveste vehement", sustine Pirlog.
Important de mentionat este ca societatea "CET" SA, unde actionarul majoritar este municipalitatea, a inregistrat anul trecut o pierdere de 8,85 milioane lei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu