Mergi la conţinutul principal

Salariatii "CET" primesc tichete de masa

Sindicatul si administratia SC "CET" au ajuns, intr-un final, la o intelegere privind acordarea de tichete de masa salariatilor companiei. Astfel, dupa mai multe runde de negocieri, la care a participat si viceprimarul Stanel Necula, cel care are in competenta serviciul public de termoficare, cele doua parti au parafat o intelegere scrisa care asigura astfel acordarea pentru trei luni a bonurilor de masa solicitate de sindicat. Concret, asa cum a explicat atit conducerea sindicatului cit si cea a SC "CET" partile au convenit asupra acordarii a cite 15 bonuri lunar, pina la demararea negocierilor pentru un nou Contract Colectiv de Munca pe unitate. "In mod surprinzator, administratia s-a aratat mult mai intelegatoare la ultimele discutii pe aceasta tema si a acceptat acordarea a cite 15 tichete de masa pentru fiecare salariat pentru lunile septembrie, octombrie si noiembrie, urmind ca pentru urmatoarele luni cuantumul acestor stimulente sa fie stabilit in cadrul negocierilor pentru un nou CCM", ne-a declarat presedintele Sindicatului Liber CET, Gheorghita Pirlog. De asemenea, sursa citata a mai explicat ca sindicatul si-a mai redus din pretentiile initiale, in contextul in care organizatia este constienta de situatia financiara delicata in care se afla unitatea. De mentionat ca rezultatul financiar aferent anului trecut indica o pierdere de circa 88,5 miliarde de lei vechi.
Reamintim ca sindicatul din CET amenintase cu organizarea de miscari de protest in fata palatului administrativ, in cazul in care nu ajungea la o intelegere cu administratia pe tema acordarii tichetelor de masa.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu