Skip to main content

Sahistii de la "Orizont 64" au avut evolutii bune la turneele de pe Litoral

Patru sahisti legitimati la clubul brailean "Orizont 64" au obtinut rezultate meritorii la turneele la care au participat in perioada 20-29 iunie. Astfel, la concursul de la Cap Aurora, Daniel Mocanu a obtinut 5 puncte din 9 posibile si a ocupat locul al doilea din 52 de concurenti inscrisi in competitie.
La categoria de virsta 10-12 ani, aflat la prima sa participare la un turneu de o asemenea anvergura, Gabriel Voicu a reusit sa acumuleze 6 puncte si jumatate obtinind in final locul al saselea din 54 de concurenti citi s-au inscris la aceasta grupa. Tot la aceasta sectiune Bogdan Capatina a reusit sa acumuleze patru puncte, suficiente pentru a obtine o pozitie la mijlocul clasamentului.
La Grand Prix-ul de la Eforie, Daniel Dragos Martian a participat la categoria de virsta copii - 14 ani. Avind o evolutie constanta, sahistul pregatit de candidat maestru Ionel Balcan a reusit sa obtina 5 puncte, iar daca ar fi cistigat ultimul meci ar fi avut acces pe podiumul de premiere. Emotiile si-au spus insa cuvintul si Martian a obtinut o clasare intre primii 20 de concurenti.
In urma punctelor acumulate in acest concurs Daniel Dragos Martian a primit categoria I la sah, el fiind in acest moment cel mai tinar jucator care a intrat in posesia acestui rang din ierarhia reprezentantilor sportului mintii din Braila. Reprezentantul clubului "Orizont 64" are si un coeficient ELO 1832, unul foarte bun tinind cont de faptul ca el nu a implinit inca 14 ani.
"Tinind cont de faptul ca la aceste doua concursuri au participat aproape toti medaliatii nationalelor din acest an rezultatele copiilor de la clubul nostru au fost foarte bune si ele ne dau sperante pentru anul viitor. Daca vom reusi sa le asiguram inca cel putin un turneu de o asemenea anvergura pina la sfirsitul anului cu siguranta la nationalele din 2008 vom avea rezultate foarte bune", a declarat Ionel Balcan, vicepresedintele clubului "Orizont 64".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu