Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Sahistii de la "Orizont 64" au avut evolutii bune la turneele de pe Litoral

Patru sahisti legitimati la clubul brailean "Orizont 64" au obtinut rezultate meritorii la turneele la care au participat in perioada 20-29 iunie. Astfel, la concursul de la Cap Aurora, Daniel Mocanu a obtinut 5 puncte din 9 posibile si a ocupat locul al doilea din 52 de concurenti inscrisi in competitie.
La categoria de virsta 10-12 ani, aflat la prima sa participare la un turneu de o asemenea anvergura, Gabriel Voicu a reusit sa acumuleze 6 puncte si jumatate obtinind in final locul al saselea din 54 de concurenti citi s-au inscris la aceasta grupa. Tot la aceasta sectiune Bogdan Capatina a reusit sa acumuleze patru puncte, suficiente pentru a obtine o pozitie la mijlocul clasamentului.
La Grand Prix-ul de la Eforie, Daniel Dragos Martian a participat la categoria de virsta copii - 14 ani. Avind o evolutie constanta, sahistul pregatit de candidat maestru Ionel Balcan a reusit sa obtina 5 puncte, iar daca ar fi cistigat ultimul meci ar fi avut acces pe podiumul de premiere. Emotiile si-au spus insa cuvintul si Martian a obtinut o clasare intre primii 20 de concurenti.
In urma punctelor acumulate in acest concurs Daniel Dragos Martian a primit categoria I la sah, el fiind in acest moment cel mai tinar jucator care a intrat in posesia acestui rang din ierarhia reprezentantilor sportului mintii din Braila. Reprezentantul clubului "Orizont 64" are si un coeficient ELO 1832, unul foarte bun tinind cont de faptul ca el nu a implinit inca 14 ani.
"Tinind cont de faptul ca la aceste doua concursuri au participat aproape toti medaliatii nationalelor din acest an rezultatele copiilor de la clubul nostru au fost foarte bune si ele ne dau sperante pentru anul viitor. Daca vom reusi sa le asiguram inca cel putin un turneu de o asemenea anvergura pina la sfirsitul anului cu siguranta la nationalele din 2008 vom avea rezultate foarte bune", a declarat Ionel Balcan, vicepresedintele clubului "Orizont 64".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii