Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"S-a vazut cine are puterea in fotbalul romanesc"

Presedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, s-a declarat nemultumit de decizia Comisiei de Apel a FRF de a mentine sanctiunea dictata clubului FC Steaua de Comisia de Disciplina, precizind ca prin aceasta s-a vazut cine are puterea in fotbalul romanesc.
"Ma asteptam sa se mentina decizia, pentru ca altfel ar fi tulburat linistea pe finalul campionatului. Noi nu sintem multumiti, dar asta e hotarirea. Sintem mindri ca s-a vorbit de conspiratie si ca am avea noi asa putere in fotbalul romanesc. Dar deocamdata s-a vazut ca altii au puterea. Puterea noastra e pe teren, cind i-am batut in campionat, cind am facut egal, cind i-am batut si cu echipa a doua", a spus, joi, oficialul rapidist la iesirea din sediul LPF.
Comisia de Apel a FRF a mentinut decizia Comisiei de Disciplina care a sanctionat, in 25 mai, FC Steaua cu disputarea unei etape cu portile inchise si cu amenda de 30.000 de franci elvetieni ca urmare a scandarilor rasiste ale jucatorilor si suporterilor gruparii din Ghencea dupa meciul cu Sportul Studentesc din cadrul etapei a XXVIII-a a Diviziei A.
Intrebat daca Rapid mai are vreo cale de atac a deciziei dictate de Comisia de Apel, presedintele FC Rapid a raspuns ironic: "Da, Calea Mosilor"
Referitor la valabilitatea circularei FIFA privind combaterea rasismului pe stadioane care a fost contestata de presedintele LPF, Dumitru Dragomir, Dinu Gheorghe a raspuns: "Nu stiu, cei de la comisie stiu. Sau poate domnul Dragomir ne poate spune mai multe despre circulara, ca dinsul e si parlamentar"
Presedintele clubului giulestean a explicat ca inca mai crede in sansele echipei de a cistiga campionatul. "Speram la titlu, normal. Mai sint sase puncte in joc, si Steaua e la doua puncte in fata, de ce sa nu speram. Se va juca cinstit si numai pe teren, nu? E, atunci, sa auzim numai de bine", a spus Dinu Gheorghe.
In ceea ce priveste demisia patronului FC Rapid, George Copos, din functia de vicepremier, Dinu Gheorghe a afirmat ca avea cunostinta de decizia acestuia inca de miercuri seara. "Nu stiu ce preocupari va avea de acum inainte domnul Copos in continuare. E in parlament, e senator. Acolo a fost ales, nu numit", a explicat oficialul rapidist.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii