Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"S-a vazut cine are puterea in fotbalul romanesc"

Presedintele FC Rapid, Dinu Gheorghe, s-a declarat nemultumit de decizia Comisiei de Apel a FRF de a mentine sanctiunea dictata clubului FC Steaua de Comisia de Disciplina, precizind ca prin aceasta s-a vazut cine are puterea in fotbalul romanesc.
"Ma asteptam sa se mentina decizia, pentru ca altfel ar fi tulburat linistea pe finalul campionatului. Noi nu sintem multumiti, dar asta e hotarirea. Sintem mindri ca s-a vorbit de conspiratie si ca am avea noi asa putere in fotbalul romanesc. Dar deocamdata s-a vazut ca altii au puterea. Puterea noastra e pe teren, cind i-am batut in campionat, cind am facut egal, cind i-am batut si cu echipa a doua", a spus, joi, oficialul rapidist la iesirea din sediul LPF.
Comisia de Apel a FRF a mentinut decizia Comisiei de Disciplina care a sanctionat, in 25 mai, FC Steaua cu disputarea unei etape cu portile inchise si cu amenda de 30.000 de franci elvetieni ca urmare a scandarilor rasiste ale jucatorilor si suporterilor gruparii din Ghencea dupa meciul cu Sportul Studentesc din cadrul etapei a XXVIII-a a Diviziei A.
Intrebat daca Rapid mai are vreo cale de atac a deciziei dictate de Comisia de Apel, presedintele FC Rapid a raspuns ironic: "Da, Calea Mosilor"
Referitor la valabilitatea circularei FIFA privind combaterea rasismului pe stadioane care a fost contestata de presedintele LPF, Dumitru Dragomir, Dinu Gheorghe a raspuns: "Nu stiu, cei de la comisie stiu. Sau poate domnul Dragomir ne poate spune mai multe despre circulara, ca dinsul e si parlamentar"
Presedintele clubului giulestean a explicat ca inca mai crede in sansele echipei de a cistiga campionatul. "Speram la titlu, normal. Mai sint sase puncte in joc, si Steaua e la doua puncte in fata, de ce sa nu speram. Se va juca cinstit si numai pe teren, nu? E, atunci, sa auzim numai de bine", a spus Dinu Gheorghe.
In ceea ce priveste demisia patronului FC Rapid, George Copos, din functia de vicepremier, Dinu Gheorghe a afirmat ca avea cunostinta de decizia acestuia inca de miercuri seara. "Nu stiu ce preocupari va avea de acum inainte domnul Copos in continuare. E in parlament, e senator. Acolo a fost ales, nu numit", a explicat oficialul rapidist.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii