Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a prelungit programul la casieria Casei Judetene de Pensii

Ghiseele Casei Judetene de Pensii (CJP) sint zilnic luate cu asalt de braileni fie pentru ca au nelamuriri in legatura cu pensia, fie ca vor sa le fie luate in calcul diferite sporuri sau ca vor bilete de tratament. Casieria institutiei este unul dintre cele mai aglomerate ghisee. Zilnic, zeci de persoane vin sa-si achite contributia de asigurari, biletele de tratament, debitele sau sa incaseze ajutorul de deces. Cu toate acestea, de regula, o singura persoana rezolva aceste situatii. In plus, programul era de numai doua ore si jumatate pe zi, maxim trei ore, de luni pina joi. Exasperat de modul in care se desfasoara activitatea la institutia braileana, Stefan Alionte s-a adresat redactiei noastre. "Sint una dintre persoanele care au contract de asigurare cu Casa Judeteana de Pensii si trebuie sa vin lunar sa-mi achit contributia. Sint foarte nemultumit de modul de desfasurare al activitatii. Problema este ca, de fiecare data, sint minim 20 de persoane in asteptare, o singura casierita si un program de la 10 la 13. Luna trecuta l-am sesizat pe directorul executiv adjunct si in 5 minute a dispus ca inca o persoana sa incaseze banii. In luna urmatoare situatia a fost si mai rea: mai multe persoane si, in plus, casierita, singura, trebuia sa opereze pe PC pentru a prelua banii de la clienti. Ar trebui instiintati cei din conducere pentru ca personal nu am reusit", a precizat braileanul.

"Vom solicita la Bucuresti sa lucram cu 2 gestionari"

Discutind cu reprezentantii Casei Judetene de Pensii am aflat ca incepind din aceasta saptamina programul casieriei a fost schimbat in sensul ca banii se pot incasa de la prima ora a diminetii, adica 8.30 pentru institutia braileana. "Din data de 13 noiembrie am informatizat casieria si din cauza programului care merge mai greu intirziem mai mult cind efectuam operatiunile. Datorita solicitarilor oamenilor, ne-am gindit sa aducem in casierie un al doilea calculator si sa discutam cu reprezentantii de la Bucuresti sa lucram cu doi gestionari. Perioada de virf este ultima decada a lunii", ne-a declarat Marioara Chirac, director executiv adjunct al CJP - Braila.
Potrivit informatiilor furnizate de conducerea CJP, exista in medie 150 de persoane care se adreseaza zilnic casieriei. In perioada de virf numarul solicitantilor a depasit 200. In acest moment, programul casieriei este de luni pina joi, intre orele 8.30 - 12.30.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii