Skip to main content

S-a gasit formula magica pentru repararea strazilor

Satui sa tot astepte ca Primaria sa-si faca treaba si sa astupe citeva gropi care ingreunau de mai bine de un an circulatia rutiera, locatarii strazii Marului au gasit o solutie ingenioasa. Ei au scris cu vopsea un cuvint linga gropile respective, iar in foarte scurt timp o echipa de lucratori a aparut in zona si s-a pus pe treaba. Care e cuvintul magic? Ei bine, linga acele gropi banale, ce nu se deosebesc cu nimic de multe altele de pe strazile orasului, s-a scris cu litere mari "CIBU", iar acest lucru se vede ca nu i-a convenit deloc primarului Brailei. Asta cu atit mai mult cu cit autorul inscrisului a trasat, tot cu vopsea, sageti, dinspre cuvintul "CIBU" spre fiecare groapa in parte, ca sa fie foarte limpede ce anume a vrut sa zica.
Ieri, la numai citeva zile dupa aparitia desenului pe asfalt, drumarii de la "Telbra" si-au facut aparitia, cu misiunea clara de a astupa gropile indicate cu sageti. Pe linga acestea, seful de echipa a gasit de cuviinta sa repare si alte fisuri din asfalt insa, departe de a fi impresionati de aceasta initiativa, locatarii strazii au exprimat dubii privind calitatea lucrarii. "Se toarna un strat foarte subtire de asfalt, de un centimetru si uite-asa, ce se repara azi, se strica miine. Pina cind o sa se faca treaba de mintuiala pe banii nostri, ai contribuabililor? Daca o tinem tot asa n-o sa avem niciodata strazi ca lumea!", ne-a spus Laurentiu Bunea, unul dintre cei nemultumiti. Potrivit acestuia, gropile respective si-au facut aparitia in urma cu un an si jumatate insa abia dupa ce s-a scris numele primarului in preajma lor s-au luat masuri de catre autoritati. "Nu stiu cine a avut ideea asta geniala, dar acum, daca tot se cheltuie niste bani, macar sa faca treaba cum trebuie facuta!", spunea Bunea.
Seful echipei de lucru de la "Telbra" a refuzat sa-si faca public numele, dar le-a explicat cu calm, reporterului nostru si locatarilor indignati, ca tehnologia de lucru este aplicata corect. "Unde se toarna strat de asfalt subtire este vorba doar de crapaturi superficiale. Nu e afectat stratul de binder si se vine doar cu stratul de uzura. De altfel, noi avem comanda sa astupam doar gropile astea indicate cu sageti. Doar pentru astea plateste Primaria, restul lucram, practic, voluntar, pe banii firmei. Iar daca unii, in loc sa aprecieze, stau pe margine, cu miinile in buzunar si comenteaza, in timp ce noi tragem de roabe, e problema lor. Tehnologia de lucru se aplica asa cum trebuie si oricine e de specialitate ar putea vedea treaba asta", a spus seful echipei de lucru de la "Telbra", suparat, la rindul lui, pe locatarii nemultumiti. In timp, se va vedea cita dreptate a avut acesta, iar daca gropile vor reaparea dupa numai citeva saptamini de la terminarea reparatiilor - asa cum se intimpla destul de des, din pacate - probabil ca inscrisul "CIBU" nu se va sterge mult timp de pe acea portiune de asfalt.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu