Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a facut inaugurarea oficiala a discotecii de la strandul copiilor

Mai bine mai tirziu, decit niciodata. Pe ultima suta de metri a sezonului estival, joi seara, a avut loc inaugurarea oficiala a noului strand pentru copii din Braila. Strandul a fost refacut de la zero si, mai nou, a fost transformat intr-un complex de distractie, unde ziua, copiii se pot balaci si pot face plaja, iar seara, adultii pot participa la petreceri si discoteca in aer liber, pe marginea piscinei. Desi strandul propriu-zis a fost deschis de circa doua saptamini, joi seara a avut loc inaugurarea oficiala a complexului, invitati fiind oficialitatile locale si presa. Dupa taierea panglicii inaugurale de catre viceprimarul Daniela Vasioiu si reprezentantul firmei ce a preluat in administrare strandul, cei prezenti au fost imbiati la bucate si bauturi exotice, si s-au delectat urmarind evolutiile trupei de dansatori moldoveni care va asigura antrenul, in discoteca in aer liber.
"Au fost facute aici investitii importante, si au fost destui care nu au crezut ca strandul va fi dat in functiune in aceasta vara. S-a muncit mult, dar cu folos, dupa cum se vede, si eu cred ca a iesit un lucru bun, un loc unde brailenii sa poata sa vina sa se simta bine atit in timpul zilei, la plaja, cit si in timpul noptii, la discoteca in aer liber, linga piscina. Cred ca a venit timpul ca tinerii braileni sa nu mai plece la Galati, in cautare de distractie, ci sa ramina aici, in oras. Acum, mai ramine doar ca vremea sa tina cu noi", ne-a declarat Adrian Dediu, directorul DAGL Braila.
Dupa cum am fost informati, intrarea in complex este libera, dupa ora 20, clientii urmind sa-si plateasca doar consumatia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii