Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a dus si Traianul de gratie 2005

Nu serios acuma, nu-mi aduc aminte ca Ion Iliescu sa fi prezentat vreun bilant anual cit timp a fost presedintele tarii. Voi tineti minte ca Bunicuta sa fi aparut in fata opiniei publice si sa spuna ce a facut rau si ce a facut foarte rau pentru tara? Il durea pe el la motul de la basca de activist de partid ca noi voiam sa auzim ce nu s-a facut in tara asta, cit de lunga si de groasa o are coruptia si cit de mult sintem apreciati de rusi. Nici pe Adrian Nastase nu il vad sa fi iesit in fata natiunii la sfirsit de an, in eventualitatea in care noi am fi emigrat, deci el ar fi cistigat alegerile prezidentiale. In concluzie, Basescu este primul presedinte care da raportul sulimii care pe 12 decembrie 2004 a stat la cozi infernale prin Gara de Nord si de-aiurea ca sa-l voteze. TraiANUL de gratie 2005 sta sa se tireze definitiv si irevocabil, motiv numa' bun pentru noi pentru a vedea ce dracu a facut Basescu la Cotroceni. A facut bine, a facut rau, a facut pe el, a facut o betie, a facut-o pe Elena, a facut pe naiba? - in concluzie a facut vreo margica, bre, sau l-am votat degeaba, asa cum nu l-am votat timp de 15 ani pe Iliescu, dar tot a iesit presedinte. Nu am rasfoit raportul lui Basescu, deci nu stiu ce dracu a trecut el acolo, daca si-a facut cadou numa' bile albe sau a mai scapat si cite una neagra, ca sa-i faca in ciuda lui Turcescu. Cu toate astea, io zic ca Basescu a fost in 2005 un presedinte de treaba. A aparut la televizor, a fost in vizita la sinistrati, l-a altoit pe Tariceanu cind asta dadea semne ca i s-a urcat democratia la cap, a facut podul din picioare la Maracineni, ba chiar ne-a demonstrat ca un spanchi cu chelie poate avea si femei frumoase, chit ca el nu este manelist, ca nu are supermertan, ci este doar un simplu presedinte de tara. Cind eram sucariti pe Basescu si ne venea sa-l bagam in pisicii ma-sii, hop aparea Elena Udrea la teveu si dadea decolteuri la tot poporu' (deci inclusiv noua), iar noi il iertam pe Traienel. Bravo lui, domn'e, daca a fost baiat destept si a stiut sa faca contrabanda cu blugi si guma de mestecat pe vremea cind era vaporean, cit sa aiba dupa Revolutie sa-si deschida o fabrica de inghetata in care sa fiarba pesedisti.
Stiu, toata lumea se va grabi sa afirme acum ca Basescu a punctat masiv la impresia artistica atunci cind a fost treaba aia cu ziaristii rapiti in Irak. Nu zic nu, s-a descurcat bine Traian in interiorul acelei Celule de Crita, a vorbit frumos cu rapitorii, nu a mai injurat ca la sedintele CSAT, ne-a aratat apoi filmul rapirii, dar stiti ce nu mi-a placut la el? Pai, nu mi-a placut ca si-a arogat el tot meritul in aceasta operatiune care a cam tinut poporul cu sufletul la gura. Domn'e, sa fie clar: putea sa fie Basescu superpriceput in a trata cu teroristii, daca nu se hotarau ziaristii aia sa plece in Irak, canci rapiri, canci Celula de Crita, canci mai putea presedintele sa arate ca, la o adica, stie sa negocieze la singe "marfa" cu niste arabitoi care nu vor sa lase la pret nici macar un baril de titei. Asadar, tot presei ii revine meritul ca in primul an mandat, Basescu nu s-a facut de cac. (Raportul de inactivitate)
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii