Mergi la conţinutul principal

S-a dat startul campaniei „ShoeBox - cadoul din cutia de pantofi”

• în perioada 1 – 10 decembrie, brăilenii sunt încurajaţi să doneze lucruri noi, jucării sau dulciuri, care să încapă într-o cutie de pantofi, pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani, proveniţi din familii nevoiaşe • centrul de colectare este la Winmarkt Brăila, etajul II

 

Fără nicio discuţie, Decembrie este luna cadourilor. Unii destul de norocoşi să-şi serbeze şi ziua de naştere în această perioadă ajung chiar să primească daruri de două ori: atât de ziua lor, cât şi de Crăciun.

Însă este la fel de adevărat că, an de an, există multe persoane, mai ales copii, care nu primesc niciun cadou de sărbători. Pentru ei, decembrie e doar o lună de iarnă şi atât.

„ShoeBox - cadoul din cutia de pantofi” reprezintă o încercare minusculă de a face lumea un loc mai frumos. În fiecare an, în preajmă sărbătorilor de Crăciun, voluntarii campaniei vor să pună un zâmbet pe chipurile a zeci de mii de copii sărmani din oraşele în care locuiesc.

Winmarkt este şi în acest an partener de locaţie în campania #shoeBox, prin centrele comerciale Galaţi şi Braila. Oamenii sunt încurajaţi să doneze lucruri noi, jucării sau dulciuri care să încapă într-o cutie de pantofi, pentru copiii cu vârste cuprinse între 2 şi 18 ani, proveniţi din familii nevoiase. În perioada 1-10 decembrie, toţi brăilenii pot aduce cutiile lor cu donaţii la punctul de colectare din centrul comercial Winmarkt Brăila de la etajul 2, urmând ca între 16-24 decembrie acestea să fie distribuite către copii. Produsele vor fi verificate şi etichetate pentru sortare de către voluntarii BikeWorks.

Ne bazăm pe contribuţia comunităţii locale la ajutorarea familiilor din zonele defavorizate. Suntem siguri că oamenii vor răspunde pozitiv. Winmarkt se va implica de fiecare dată în viaţa comunităţii locale şi va sprijini, în mod deosebit, copiii”, declara Marian Huzum, branch manager al Centrului comercial Winmarkt Galati-Brăila.

ShoeBox NU este Moş Crăciun, reni şi alte fiinţe magice, ci este despre oameni care ajută alţi oameni, despre altruism şi compasiune.

Mai multe detalii despre sugestii, cadouri şi moduri de împachetare se pot găsi pe site-ul ShoeBox: www.shoebox.ro

Video-urile campaniei se pot urmari pe canalul de Youtube, mai jos:

https://www.youtube.com/watch?vâKwON1VfMHXY

https://www.youtube.com/watch?vâH4J7xI3a5q4

 

Pune un zâmbet pe faţa unui copil de sărbători!

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro