Mergi la conţinutul principal

S-au remarcat în acţiuni de salvare şi au fost avansaţi în grad

Un ofiţer şi doi subofiţeri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dunărea" Brăila au fost avansaţi în grad, cu ocazia Zilei Protecţiei Civile din România. Cei trei s-au făcut remarcaţi în timpul acţiunilor de salvare a unor persoane izolate de viscolul ce a afectat zona noastră în urmă cu câteva săptămâni. "Au acţionat, alături de alte cadre ale Inspectoratului, pentru căutarea şi salvarea a două persoane rămase izolate în câmp, în zona comunei Surdila Găiseanca, precum şi pentru deblocarea a trei persoane, pe raza comunei Tufeşti", ne-a declarat locotent colonelul Cristian Ion, ispectorul şef al ISU "Dunărea" Brăila. 

Cu ocazia Zilei Protecţiei Civile, cei de la ISU au dat publicităţii un bilanţ al activităţii din anul 2013, din care reiese că Formaţiunea de Protecţie Civilă a inspectoratului a intervenit la 42 de asanări a teritoriului de munţie nexplodată şi la 5 distrugeri de muniţie, în poligonul de specialitate de la Muchea. Totodată, pe parcursul anului trecut, au fost monitorizate 3.917 transporturi de deşeuri şi substanţe periculoase şi 162 de transporturi speciale, ce au tranzitat zona de competenţă a inspectoratului. În plus, cadrele Protecţiei Civile brăilene au intervenit, în toamna anului trecut, în sprijinul autorităţilor gălăţene, după ploile cu caracter torenţial care au afectat judeţul vecin, acţionând pentru evacuarea apei din locuinţele inundate şi pentru asigurarea apei potabile cu o instalaţie specială de filtrare.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro