Mergi la conţinutul principal

UPDATE: Brăila, din nou, pe primul loc la Evaluarea Naţională

* județul nostru se clasează în fruntea ierarhiei naționale pentru al șaptelea an consecutiv

 

UPDATE: Confrom calculelor Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila, încă neconfirmate oficial de Ministerul Educaţiei Naţionale, judeţul nostru se află şi anul acesta pe primul loc în ierarhia naţională, pentru al şaptelea an consecutiv.

 

În urmă cu puţin timp pe site-ul www.evaluare.edu.ro s-au afişat primele note obţinute de elevii brăileni la Evaluarea Naţională. Potrivit portalului, din totalul celor 1.914 de candidaţi brăileni care au fost prezenţi la examen, 1.677 au medii mai mari sau egale cu 5. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Brăila, promovabilitatea înainte de contestaţii este de 87,6%.

Sunt şi şase absolvenţi care au obţinut media 10, absolvenţi ai următoarelor unităţi de învăţământ: Şcoala "Ion Băncilă", Şcoala „M. Eminescu”, Şcoala "Ion Creangă”, Şcoala "I. L. Caragiale", Colegiul "Gh. M. Murgoci" şi Colegiul "Ana Aslan".

Reamintim că astăzi, în intervalul 14.00-20.00, elevii nemulţumiţi de note pot depune contestaţii, iar rezultatele finale se vor afişa sâmbătă, 29 iunie.

Momentan nu a fost făcută publică ierarhia naţională. Anul trecut, Brăila s-a situat pe primul loc la nivel național, cu o medie de 89%. Vom reveni.


 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro