Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-au inecat ca tiganul la mal

Formatia braileana a pierdut, asa cum era de asteptat, primul joc amical deoarece a avut de infruntat o echipa care in sezonul trecut a incheiat campionatul pe primul loc in seria intii a Ligii a II-a.
La acest meci noul antrenor, Daniel Iftodi, nu a facut altceva decit sa urmareasca evolutia brailenilor, pentru a decide pe cine va conta in sezonul urmator.
Avind in componenta multi juniori din propria pepiniera, CF Braila a a fost dirijata de pe margine de Vasile Darie.
Partida in sine a fost dominata de la un capat la celalalt de tulceni insa victoria acestora s-a conturat abia in ultimele sapte minute de joc. In minutul 73, mijlocasul stinga al oaspetilor, Cretu, a profitat de o indecizie a portarului Mitrea si a sutat la vinclu deschizind scorul, iar doua minute mai tirziu Filip a facut o preluare pe linga unul dintre fundasii braileni si a sutat la coltul scurt, stabilind totodata si scorul final al intilnirii, min. 85: 0-2.

Botas a fost cel mai bun jucator brailean

Eroul primei reprize a fost portarul brailean Botas care a avut citeva interventii extrem de spectaculoase. Titularul de la echipa de juniori I, a avut o prima interventie salutara inca din minutul 5, cind a reusit sa pareze mingea sutata destul de puternic de Cuconasu. Doua minute mai tirziu Botas s-a opus inca o data salvator la un sut al lui Horovei, dar a avut si noroc in minutul 10 cind tot Horovei, bine lansat in adincime de Cretu, a sutat foarte puternic insa mingea a trecut foarte aproape de tinta.
Pentelie a fost apoi in doua rinduri foarte aproape de deschiderea scorului insa nu a ales solutiile cele mai bune iar ultima ocazie a primei reprize s-a derulat in minutul 30 si l-a avut in prim plan tot pe Botas, care, cu o robinsonada, a reusit sa pastreze intacta propria poarta dupa o actiune personala a lui Soare, incheiata cu un sut pe care scria gol.
In repriza secunda brailenii au iesit ceva mai curajosi la atac si au irosit la rindul lor doua ocazii de gol. Necoara (min. 70) a prins un sut inselator de la marginea careului insa Pirvu, cu un ultim efort a scos mingea de sub transversala iar, cinci minute mai tirziu, Mindroasa a sutat la o palma peste poarta.
Delta a revenit insa in atac si, pe linga golurile marcate, a mai irosit alte patru ocazii prin cei mai buni jucatori ai ei, Cretu, Pentelie si Horovei.

"Dupa un singur meci este prematur sa ma pronunt", a declarat Iftodi la finalul meciului

La finalul partidei, Daniel Iftodi a declarat ca nu a semnat inca intelegerea cu CF Braila, dar ca aceasta nu este decit o problema de timp. Noul tehnician nu s-a pronuntat nici asupra jucatorilor pe care ii va opri la echipa de seniori.
"Sint copii si deocamdata ce pretentii putem avea de la ei. Unii dintre ei reprezinta solutii insa, dupa un singur meci, este prematur sa ma pronunt. Decizia finala o vom lua dupa celelalte trei meciuri amicale pe care le vom disputa. Vom trage concluzii si vom stabili apoi si de ce jucatori mai avem nevoie", a declarat Daniel Iftodi.

CF Braila: Botas - Bosoi, Hristian, V. Nicolae, Rotaru - M. Coman, Pascu, Pinzaru, M. Munteanu - Mindroasa, Necoara
Au mai evoluat Mitrea, Samuila, Moroianu, E. Coman, Harabagiu, Stanciu
Delta: Olteanu - Lucan, Mocanu, Toma, L. Stefan - Matel, Cuconasu, Soare, Cretu - Pentelie, Horovei
In repriza a doua au mai jucat Pirvu, Cotea, Cringureanu, Puscasu, Filip, Tudor si Radu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii