Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

S-a aruncat in fata trenului

Un barbat din Braila s-a aruncat, ieri, dimineata, in fata trenului, trupul sau fiind sfirtecat si imprastiat pe o distanta de peste 100 de metri. Scena de groaza s-a intimplat la marginea orasului si a fost vazuta de un muncitor care lucra pe podul ce traverseaza calea ferata. Acesta povesteste ca l-a zarit pe barbat fumind linistit linga sinele de cale ferata, dupa care si-a pus tacticos sacosa si pachetul de tigari linga un stilp, iar cind Sageata Albastra care venea dinspre Bucuresti a ajuns in dreptul sau, s-a aruncat in fata locomotivei. "Eu eram aici, sus, pe pod, si l-am vazut linga linia fierata, m-am uitat la el, se lega la sireturi, si cind a trecut Sageata Albastra, s-a aruncat in fata trenului. Uitati acolo, jos, sint tigarile si sacosa, a fumat, si-a pus sacosa si pachetul jos si pur si simplu astepta trenul, sa se arunce. Am vazut totul, cum s-a intimplat. Nu s-a auzit nici un tipat, nimic! Dar ce sa se mai auda, avea trenul ala o viteza de vreo 100 de km/h, a trecut peste el ca prin brinza", ne-a declarat un martor.
Trupul victimei a fost pur si simplu spulberat, fiind decapitat, iar bucati din acesta au fost aruncate pe o distanta de peste 100 de metri. Citiva localnici s-au adunat la fata locului, incercind sa vada daca este vorba despre vreun vecin, insa nici unul dintre ei nu l-a recunoscut. Unii dintre cei aflati la fata locului nici macar nu au avut puterea sa se uite la cadavrul sfirtecat.
Politistii de la TF au adunat bucata cu bucata din victima, de pe calea ferata, cadavrul fiind transportat la morga, pentru efectuarea autopsiei. "Din primele cercetari, se pare ca victima este un barbat in jur de 50 de ani, neidentificat, care s-a aruncat in fata trenului. Vom continua cercetarile, in vederea stabilirii exacte a identitatii barbatului si a motivelor care l-au determinat sa faca acest gest", ne-a declarat ag. sef adj. Bogdan Voda, seful postului de Politie TF Braila, aflat la fata locului.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii