Mergi la conţinutul principal

Săracii din Lacu Dulce şi câinii din adăpostul Unirea, încălziţi cu lemne de la Primărie

• CLM a hotărât repartizarea materialului lemnos rezultat în urma toaletărilor de pe domeniul public şi va acorda 100.000 kg lemne Asociaţiei “Centrul Cultural Comunitar Anton Pann”, SUPAGL va primi 16.000 kg, iar Poliţia Locală 2.000 kg

 

Lemnul rezultat în urma acţiunilor de tăiere şi toaletare a copacilor de pe domeniul public va fi folosit pentru încălzire pe perioada iernii. Aleşii locali au aprobat în cea mai recentă şedinţă de Consiliu Local Municipal un proiect de hotărâre privind acordarea unei cantităţi de material lemnos provenit din toaletările şi doborârile de arbori cu durata de viaţă depăşită sau în urma unor evenimente meteorologice extreme de pe raza municipiului Brăila, persoanelor juridice fără scop lucrativ, care desfăşoară activităţi de binefacere sau de utilitate publică ori serviciilor publice.

Astfel, Asociaţia “Centrul Cultural Comunitar Anton Pann”, ONG ce militează pentru apărarea drepturilor cetăţenilor români de etnie romă, va primi 100.000 kg lemne, pentru asigurarea încălzirii locuinţelor persoanelor defavorizate aflate în evidenţa sa. SUPAGL va primi 16.000 kg material lemnos, ce va fi folosit la încălzirea pe perioada sezonului rece a adăpostului public pentru câini din comuna Unirea şi a punctului de încasare de la zona de trecere BAC Brăila-Smârdan. Poliţia Locală Brăila va beneficia de 2.000 kg lemne destinate încălzirii cabanei amenajate pentru adăpostirea poliţistului local de serviciu cu atribuţii în asigurarea ordinii şi pazei în cadrul Cimitirului “Sfântul Constantin”.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro