Mergi la conţinutul principal

Rotaru speră că Podul peste Dunăre nu se va bloca în contestaţii

• senatorul Ion Rotaru a precizat că pe 11 august va fi ultima zi în care se vor accepta oferte pentru proiectarea şi execuţia podului peste Dunăre • acesta a afirmat că o variantă ideală ar fi aceea în care nu ar exista “veşnicile” contestaţii ce vor duce la blocarea proiectului

 

Preşedintele PSD Brăila, Ion Rotaru a vorbit, vineri, despre importanţa realizării podului peste Dunăre şi atribuirea cât mai rapidă a proiectului. Acesta a afirmat că la finele săptămânii viitoare, pe 11 august, va fi ultima zi în care se mai pot depune oferte şi şi-a manifestat speranţa că nu vor exista contestaţii care să conducă în cele din urmă spre un blocaj al investiţiei.

“Sperăm să fie de bun augur, sperăm să avem competitori, să fie depuse oferte. Cei care au depus până acum sau şi-au exprimat deja intenţia au avut şi contestaţii legate de caietul de sarcini. Au primit răspunsul ca atare. Vom vedea cum se finalizează. Avem speranţa şi dorinţa în primul rând, ca lucrurile să meargă într-un ritm normal, procedural din punct de vedere legal, dar să nu avem nenorocirea care s-a întâmplat permanent, legată de contestaţii, lucru care va genera, evident, un blocaj. Sigur că lansarea pe SEAP a acestui proiect care înseamnă proiectare şi execuţie simultan, va genera scurtarea termenelor. Pentru că aveam situaţii în care veneam cu proiectare şi abia apoi ieşeam cu execuţia, şi atunci lucrurile întârziau. Dacă merg într-un ritm pe care îl aşteptăm cu toţii, sursa de finanţare, ştiţi foarte bine că există şi probabil că, undeva pe la anul, o să avem şansa să înceapă aceste lucrări”, a afirmat Rotaru.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro