Mergi la conţinutul principal

Rotaru, iertător cu deputaţii Niţă şi Meiroşu, aflaţi la primul mandat

• deşi recunoaşte că cei doi colegi parlamentari nu au excelat la capitolul iniţiative legislative, preşedintele PSD Brăila, Ion Rotaru, a afirmat, recent, că este normal pentru început • acesta a ţinut să puncteze că există o perioadă de acomodare şi de înţelegere a modului în care funcţionează Parlamentul

 

Şeful interimar al PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, a comentat, recent, activitatea în Parlament a celor doi colegi ai săi, deputaţii Emilia Meiroşu şi Nicu Niţă. Deşi susţine că într-adevăr cei doi nu au excelat la vreun capitol, nu s-au dat peste cap pentru a veni cu iniţiative legislative, liderul PSD-ist consideră că este o atitudine oarecum normală şi de înţeles, având în vedere că cei doi au nevoie de o perioadă de acomodare.

“Sigur că la primul mandat nu poţi să excelezi în ceea ce priveşte numărul de iniţiative, implicarea şi toate celelalte aspecte care ţin de activitatea parlamentară, pentru că e o perioadă de acomodare, de înţelegere. Eu ştiu... de a putea să percepi tot ceea ce e posibil şi necesar să faci din punct de vedere al calităţii de parlamentar. Nu am o apreciere, în niciun caz negativă. Colegii noştri sunt pe o zonă bună. Sunt apreciaţi acolo, la nivelul comisiilor. Repet, nu au avut iniţiative spectaculoase sau implicări la un nivel foarte ridicat, dar nici nu am avut dificultăţi. Dar sunt în zona în care eu cred că încep să crească şi pot să aducă o contribuţie, fiecare pe zona în care acţionează, Emilia Meiroşu la Comisia de învăţământ, Nicu Niţă pe Comisia de agricultură. Sunt prezenţi, sunt implicaţi acolo. Din informaţiile pe care le am, au o prezenţă activă. Alte lucruri n-aş putea să spun, de reproş sau de apreciere la superlativ. Pentru că suntem în zona normalităţii din punctul ăsta de vedere”, a declarat Rotaru.

Precizăm că, potrivit site-ului Parlamentului României, de la începutul mandatului şi până în prezent, Emilia Meiroşu figurează cu 28 de iniţiative legislative. La rândul său, Nicu Niţă are 51 de iniţiative legislative. Trebuie punctat totuşi că aproape toate aceste proiecte de legi sunt semnate de grupuri de parlamentari, printre care şi cei doi brăileni.

De asemenea, precizăm că senatorul Ion Rotaru are 42 de iniţiative legislative în noul mandat, potrivit site-ului Senatului.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro