Mergi la conţinutul principal

"Romexpo" investeste in extinderea spatiilor expozitionale

Compania "Romexpo" a anuntat ca are in derulare un amplu proiect investitional care vizeaza modernizarea, diversificarea si specializarea serviciilor oferite atit expozantilor, cit si vizitatorilor specialisti, din ce in ce mai exigenti. In cadrul unei conferinte de presa organizate de catre companie la sediul Camerei de Comert Industrie si Agricultura (CCIA) Braila, presedintele-director general al "Romexpo", George Cojocaru, a subliniat ca actionariatul a decis in mod constant in ultimii ani reinvestirea profitului obtinut, in medie circa 6 milioane de euro anual. "Societatea dispune de propriul sau centru de expozitii, denumit Complexul Expozitional "Romexpo" Tirgul International Bucuresti, care cuprinde 42 de pavilioane cu o suprafata de expunere totala de 100.000 mp, din care circa 55.000 mp interior si peste 45.000 mp in aer liber. Programul investitional vizeaza extinderea spatiilor de expunere acoperite prin construirea a inca 2 pavilioane, ceea ce ar conduce la extinderea acestor spatii la peste 70.000 mp acoperiti", a declarat Cojocaru. Sursa citata a mai precizat ca "Romexpo" organizeaza anual peste 40 de tirguri, expozitii si saloane comerciale cu participare internationala, in marea lor majoritate manifestari specializate, care reprezinta factori importanti ai accelerarii proceselor complexe de restructurare a economiei nationale, de dezvoltare si modernizare a infrastructurii, de retehnologizare a ramurilor industriale, de sprijinire a informatizarii activitatilor economico-sociale. "La cele circa 40 de evenimente pe care le organizam anual participa in medie aproximativ 8.500 de expozanti si sint inregistrati un numar de 250.000 de vizitatori si 125.000 de specialisti in diferite domenii de activitate", a mai spus Cojocaru, subliniind ca se acorda o importanta deosebita cooptarii acestor specialisti, fiind realizata, de altfel, o impresionanta baza de date in acest sens.
"Romexpo" este recunoscut si pe plan international, fiind membru cu drepturi depline al Asociatiei Mondiale a Industriei de Expozitii - UFI, al Aliantei Tirgurilor din Europa Centrala - CEFA, al Asociatiei Tirgurilor din Sud-Estul Europei - EASE, al Uniunii Internationale de Raportare a Statisticilor Expozitiilor - CENTREX si membru fondator al Asociatiei Organizatorilor de Tirguri si Expozitii din Romania - ASOEXPO.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu