Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Romanita Iovan: "Toata lumea se intreaba al cui este copilul. Al meu este, al cui sa fie?!"

Reporter: Faci ce faci si iar ocupi paginile ziarelor.
Romanita: Pai, problema este ca eu nu fac nimic. Imi vad de treaba mea, de viata mea, dar daca ziaristii nu mai au ce scrie, ce vina am eu? M-am obisnuit sa-mi vad poza in ziare, sa citesc minciuni despre mine.
Reporter: Cineva vrea ca tu sa pierzi si aceasta sarcina.
Romanita: Se prea poate. Asa s-a intimplat si dupa incidentul in care a fost implicat sotul meu, Adrian. S-au scris numai neadevaruri, iar eu am cedat. De data asta insa sint pregatita, nu o sa-mi mai fac inima rea.
Reporter: Cum a fost cu ziaristul ala de la OTV?
Romanita: Cum sa fie? A fost bine! Ca ma si scot din sarite ziaristii astia. La urma-urmei, ce ii intereseaza pe ei viata mea privata? Da, m-am cuplat cu ziaristul de la OTV, esti multumit? Ce, vrei sa-ti dau amanunte, sa-ti povestesc cum si unde am facut-o, daca mi-a placut sau nu?
Reporter: Hai, lasa prostiile, ca iti place sa apari prin ziare.
Romanita: Nu zic nu. Vorba aia, sint persoana publica, unii sustin chiar ca sint vedeta. Dar cind se scrie ca ti-ai inselat sotul, parca nu iti mai vine sa glumesti. Stai si te intrebi ca proasta de unde naiba au aflat ziaristii chestia asta. Caci, la urma-urmei, cind o femeie isi inseala sotul nu o face cu martori. Astea sint lucruri care trebuie sa ramina secrete, caci nu te joci cu casnicia.
Reporter: Zici ca nu ti-ai inselat sotul. Atunci de ce te-ai sarutat in strada cu ziaristul ala de la OTV?
Romanita: Dar nu m-am sarutat. Doar ne-am pupat un pic. Oamenii se mai pupa, care-i problema? Discutasem un pic inainte la o masa, iar la despartire am zis sa ne luam ramas bun. Crezi ca daca era vreo treaba intre noi, o mai faceam in public, sa ne traga in poze paparazzi? Uita-te la mine, par eu proasta? Ce stai si te gindesti atita? Zi-mi daca par proasta sau nu. Am 41 de ani, deci am oaresce experienta. Crede-ma, daca voiam sa-l insel pe Adrian o faceam de mult, dar in nici un caz cu un ziarist, pe deasupra si de la OTV.
Reporter: Pai asta m-a surprins si pe mine. OTV?!
Romanita: Pai vezi? Rusinea cea mare nu mi se pare ca sint acuzata de adulter, ci ca m-am combinat cu un tip de la OTV. Adica eu, care am fost atitia ani impreuna cu Irinel Columbeanu, sa cobor atit de jos? La banii si faima mea, imi pot permite sa am aproape orice barbat. Daca as vrea, bineinteles. Nu ma laud, dar cred ca arat foarte bine. Nici prea tinara, nici prea batrina, proasta nu sint, asta ca sa nu mai zic ca am ochi verzi.
Reporter: Apropo de Columbeanu. Cind ai de gind sa dai inapoi banii aia pe care i-ati luat impreuna de la Bancorex?
Romanita: Cind o sa mi-i ceara statul inapoi. Nu ca i-as si da inapoi, dar am pretentia sa fiu rugata respectuos sa-i inapoiez. A fost un credit ca oricare altul, nu este vina noastra ca s-a dovedit a fi neperformant. In afaceri se mai intimpla sa nu-ti iasa. Ce, tie nu ti s-a intimplat sa vrei sa scrii un articol si sa nu-ti iasa?
Reporter: Ba da, dar am platit daca nu mi-a iesit.
Romanita: Ce sa-ti fac, daca nu ti-ai ales si tu o meserie ca lumea? Poftim, eu nu stiu atita carte ca tine, dar am un living cit tot apartamentul tau. Nu incerc sa te oftic, dar o duc de la foarte bine in sus. Tu si altii ca tine muriti de ciuda si va simtiti importanti doar cind scrieti despre oameni puternici ca mine. Scrieti, ma, ca si-asa nu-mi pasa.
Reporter: O sa vezi tu ce pumni in mecla o sa-ti iei dupa ce va iesi rezultatul testului de paternitate.
Romanita: Bai, frate, iar incepi? De o saptamina incoace, toata lumea se intreaba al cui este copilu' lu' Romanita Iovan. Al meu este, ma, al cui naiba sa fie? Eu l-am facut, de asta sint sigura. Ce mai conteaza daca va fi fata sau baiat, daca va fi blond sau brunet? Este copilul meu, asa ca il voi creste cum ma voi pricepe mai bine. Cit despre testul de paternitate, sint mai linistita ca oricind. Abia astept sa vad rezultatul. Orice ar fi, eu am sa-mi sustin cauza pina la capat. Sint sigura ca Adrian va fi alaturi de mine. A si declarat-o in ziare ca nu va divorta. Nici nu ar avea motiv. Ce sa faca? Sa intenteze divort si sa o ia pe alta care sa-l insele? Adi este baiat destept, nu degeaba a ajuns pilot de avion.
Reporter: De ce am facut eu acest interviu de 2 lei cu tine?
Romanita: Nu stiu. Probabil ca sa vinzi si tu mai multe ziare. Nu vezi ma, ca voi, ziaristii, aveti nevoie de mine? Nu vezi ca umblati sa-mi luati interviuri, pentru ca nu aveti ce scrie? Stau si ma gindesc ca daca Adi nu il impusca pe hotul ala, iar eu nu ma imbratisam cu ziaristul ala de la OTV, ramineati fara serviciu!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii