Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Romanian Reconstruction Cyprus" si-a dublat la 16% participatia la Braiconf

Fondul de investitii "Romanian Reconstruction Cyprus Limited" a achizitionat prin intermediul a doua tranzactii un pachet de 8,15% din actiunile producatorului de confectii Braiconf, marindu-si astfel participatia pina la 16% din capitalul social, se arata intr-un comunicat al "Braiconf" remis pietei "Rasdaq". Concret, in materialul amintit se arata ca "Romanian Reconstruction Cyprus Limited" a achizitionat 3,6 milioane de actiuni ale societatii brailene "Braiconf" la pretul nominal de 0,31 RON, astfel ca valoarea totala a tranzactiei a insumat 1,1 milioane RON adica 321.000 euro. Prima tranzactie a vizat achizitionarea a 1,4 milioane de actiuni - reprezentind 3,16% din capitalul social al "Braiconf" Braila - de la "Porto Romania Impex" si a 2,2 milioane de titluri, respectiv 4,99%, de la "Romania Reconstruction Capital". In consecinta, participatia celor doi vinzatori la capitalul producatorului de confectii a devenit nula dupa aceasta operatiune. Restul actiunilor societatii sint dispersate catre actionari minoritari.
Potrivit datelor de bilant, "Braiconf" Braila a inregistrat o scadere semnificativa a profitului net in primele noua luni ale anului 2005, de la 5,3 milioane RON, pentru perioada similara a anului anterior, la 94.000 RON. Cifra de afaceri a companiei s-a diminuat cu 8% in primele trei trimestre ale anului trecut, pina la 35 milioane de RON.
Actiunile "Braiconf" sint listate la prima categorie a pietei "Rasdaq".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii