Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"In Romania sint vazut ca un idol si nu pot iesi pe strada"

Portarul echipei Steaua, Carlos Alberto Fernandez, a declarat ca este surprins de comportamentul suporterilor romani si a afirmat ca in Romania este "vazut ca un idol si nu poate iesi pe strada", informeaza A Bola.
"Nu m-am gindit ca intr-o zi pot juca in Romania. Dar acum sint aici, am fost foarte bine primit, sint vazut ca un idol si de aceea vreau sa muncesc pentru a ajuta clubul sa-si atinga obiectivele", a declarat Carlos.
Portarul portughez sustine ca nu se astepta ca Steaua sa fie un club atit de mare. "Este imposibil sa merg pe strada ca un om normal. Deocamdata suporterii ma stiu bine, sa vedem pina cind", a completat Carlos.
Publicatia O Jogo publica un material referitor la debutul lui Carlos la Steaua. "A fost o senzatie excelenta, unica. A fost foarte bine. Am fost nervos, dar nu din cauza jocului, ci mai ales pentru ca se astepta mult de la mine. Credeam ca voi rezolva totul si nu voi lua gol. Am venit de afara, dar paream ca am venit din alta lume. M-am speriat putin pentru ca nu doream sa insel asteptarile celor care credeau in mine", a mentionat Carlos.
Carlos a mai spus ca toti coechipierii sai de la Steaua se gindesc deja la meciul din optimile de finala. "Ne-am uitat la Betis -AZ Alkmaar si ne gindeam la posibilul adversar, dar mai intii trebuie sa trecem in optimi pentru ca nimic nu este decis. Avem o echipa mare, cu multi tineri, inclusiv antrenorul. El abordeaza un stil de joc cum n-am mai vazut vreodata", a mentionat portughezul.
De asemenea, Carlos a fost impresionat de prietenia dintre jucatori si antrenori. "Aici toata lumea isi spune pe numele mic. Antrenorului ii spunem Oli. Nu exista dr. Joao Loureiro sau domnul Joao Freitas", a spus fostul portar al echipei Boavista.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii