Mergi la conţinutul principal

Rezultatele evaluării pentru şefia Finanţelor Brăila

În cursul zilei de ieri, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat rezultatele înainte de contestaţii la evaluarea candidaţilor pentru posturile de conducere ale direcţiilor generale a finanţelor publice judeţene şi a municipiului Bucureşti. Astfel se confirmă faptul că Ilie Decă nu s-a mai prezentat la evaluare, în dreptul acestuia pe lista cu punctaje apărând menţiunea "Absent".
Vasile Abraşu nu a mai avut în final contracandidat pentru funcţia de director coordonator la DGFP Brăila, punctajul obţinut de acesta fiind 74,75. De menţionat este că cele mai mari note au fost obţinute de candidaţii din judeţele Vâlcea, Constanţa şi Prahova, peste 86 puncte. În ceea ce priveşte rezultatele obţinute de candidaţii pentru funcţia de director coordonator adjunct în cadrul DGFP Brăila, informaţiile prezentate în rapoartele finale ale comisiilor de evaluare indică un punctaj de 76,25 pentru Mihaela Marcu şi 82,5 pentru Cătălin Picuş. Ca termen de comparaţie, cele mai mari note au fost acordate de comisii candidaţilor din Arad, Vâlcea, Alba, Braşov sau Satu Mare. Potrivit metodologiei de concurs, punctajul maxim în cadrul procedurilor de evaluare a fost 100, iar pentru a fi declarat admis, cel puţin 70 de puncte. Ieri a fost ziua în care s-au putut depune contestaţiile, iar astăzi se afişează rezultatele finale.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro