Mergi la conţinutul principal

Rezultate foarte bune la nationalele de natatie pentru juniori II

La editia din acest an a Campionatelor Nationele de natatie pentru juniori II, delegatia braileana a obtinut rezultate foarte bune. Componenta Centrului Olimpic, Maria Iancu a urcat de patru ori pe prima treapta a podiumului de premiere, in probele individuale, la 200 m mixt, 200 si 400 m liber si la 100 m spate. Tot la categoria de virsta fete, 13 ani, Maria Iancu a cucerit medalia de aur in proba de stafeta 4x100 m mixt alaturi de Andreea Cojocaru, Sabina Sloata si Diana Dinu.
Cele mai bune rezultate din concursul baietilor de 15 ani le-a obtinut Alin Artimon, sportivul cu dubla legitimare LPS-CSM reusind sa cistige probele de 400 si 1500 m liber. Tot pe primul loc s-a clasat stafeta 4X100 m liber, baieti 14 ani formata din Catalin Carsote, Bogdan Constantinescu, Ionut Terchila si Iulian Stoian.
Cei doi inotatori braileni au mai primit si cite un premiu special pentru performantele din concurs. Potrivit Tabelei internationale de punctaj Maria Iancu a realizat a doua performanta din concursul fetelor de 13 ani in proba de 400 m liber, iar Alin Artimon pentru proba similara a baietilor de 15 ani.
Alin Artimon a iesit de doua ori vicecampion national in probele de 100 si 200 m liber, rezultate pe care le-au mai realizat Maria Iancu la 100 m liber precum si stafeta 4x200 m liber fete 13 ani in componenta Cojocaru, Sloata, Iancu, Dinu.
Artimon si-a completat palmaresul de la aceasta editie a nationalelor cu o medalie de bronz in proba de 50 m liber.
Pe trepta a treia a podiumului de premiere au mai urcat Bogdan Constantinescu, la 50 m spate si Iulian Stoian la 100 m fluture, ambii in concursul baietilor de 14 ani, Sabina Sloata in proba de 400 m liber a fetelor de 13 ani precum si componentii stafetelor 4x100 m liber, fete 13 ani, 4X200 m liber si 4X100 m mixt, baieti 14 ani.
"Rezultatele inotatorilor nostri au fost foarte bune, ceea ce ne face sa fim optimisti in privinta viitorului natatiei brailene" a concluzionat antrenoarea emerita Gabriela Stoicescu Clinciu.
Conform protocolului, cazarea si masa sportivilor cu dubla legitimare Iancu, Artimon, Iordache, Carsote, Stoian, Constantinescu, Sloata, Ana Maria Banica au fost asigurate de Clubul Sportiv Municipal, transportul fiind pus la dispozitie de Liceul cu Program Sportiv, aceasta asigurindu-le conditiile de participare si celorlalti trei inotatori, Dinu, Cazan si Terchila.
Cei 11 sportivi braileni au fost insotiti la Baia Mare de profesorii Laura Sachelarie, Gabriela Soicescu Clinciu, Valeriu Stoicescu si Cristian Draghita.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu