Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rezultate excelente la nationalele de natatie pentru copii braileni

Dupa ce au debutat cu dreptul obtinind sase medalii in prima zi de concurs, foarte tinerii inotatorii braileni au continuat seria succeselor, reusind in final sa urce scoala de natatie braileana pe locul al doilea in clasamentul general.
In ziua a doua de concurs, dimineata, Octavian Ciocan s-a impus in proba de 50 m liber, iar Monica Matachi si-a adjudecat-o pe cea de 100 m spate. In aceeasi reuniune Maria Iancu s-a clasat a doua la 200 m spate.
Brailenii au mai obtinut un loc intii, cu stafeta feminina de 12 ani, 4 x 100 m mixt, in componenta Andreea Cojocaru, Sabina Sloata, Diana Dinu, Maria Iancu, un loc doi cu stafeta 4 x 100 m liber, baieti 13 ani, formata din Catalin Carsote, Stefan Ciobanu, Iulian Stoian, Bogdan Constantinescu si un loc trei cu stafeta 4 x 50 m liber, la aceeasi categorie de virsta, pentru care si-au adus aportul Carsote, Stoian, Constantinescu si Ionut Terchila.
Dupa-amiaza, Monica Matachi si Sabina Sloata au cistigat probele de 50 m liber si respectiv 200 m bras, iar Maria Iancu a sosit a doua in proba de 50 m liber.
Brailenii au mai urcat de doua ori pe podium in probele de stafeta, unde la 4 x 50 m mixt, baieti 12 ani, in componenta Ciocan, Alexandru Stroe, Razvan Calu, Andrei Olteanu au ocupat locul al doilea, iar la 4 x 50 m liber, baieti 13 ani, au ocupat locul al treilea.
Matachi si Ciocan au confirmat si in urmatoarele reuniuni. Prima si-a adjudecat titlurile nationale la 50 m spate si 200 m liber si s-a clasat a doua la 50 m bras, iar cel de-al doilea s-a impus la 50 m fluture si 100 m liber.
Colega lor, Maria Iancu, a obtinut un titlu de vicecampioana, la 100 m liber, la fel ca si Iulian Ionescu la 50 m fluture, in timp ce Razvan Calu la 50 m fluture si stafeta de 4 x 100 m liber s-au clasat pe locul al treilea.
In reuniunea a saptea s-au obtinut patru medalii, doua la individual, argint prin Monica Matachi la 50 m fluture si bronz prin Octavian Ciocan la 100 m spate precum si alte doua locuri trei in probele de stafeta 4 x 50 m liber, fete 12 ani si 4 x 100 m liber, baieti 12 ani.
In ultima zi de concurs palmaresul delegatiei brailene s-a mai imbogatit cu patru medalii la individual. Maria Iancu a cucerit titlul national la 200 m mixt, Monica Matachi si Iulian Ionescu au devenit vicecampioni la 200 m mixt, iar Octavian Ciocan, la aceeasi proba a sosit al treilea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii