Skip to main content

Rezultate bune pentru elevii braileni la concursurile interjudetene de matematica

Doua echipaje de elevi din Braila s-au intors de la Concursul Interjudetean de Matematica "Gheorghe Titeica" cu rezultate notabile. Competitia ajunsa anul acesta la editia cu numarul 29 s-a desfasurat, la sfirsitul saptaminii trecute, la Tirgu Jiu.
Primul echipaj, cel al claselor VII-VIII a primit o mentiune, fiind format din elevii Andrei Istrate de la Colegiul "Nicolae Balcescu" - prof. Carmen Botea, Viorel Botea; Emanuela Popa de la Scoala 23 - prof. Nicolae Stanica; si Andrei Bercaru de la Liceul cu Program Sportiv indrumat de prof. Petrea Buzea. Cel de-al doilea, alcatuit din elevi din clasele XI-XII, a cistigat un binemeritat premiu III. Grupul de matematicieni a fost format din elevii Irina Diaconu de la Colegiul National "Gh. M. Murgoci" - prof. Daniela Covaci; Adrian Enache, de la Colegiul National "Nicolae Balcescu" - prof. Viorel Botea; si Andrei Alexandru, prof. Iulian Danielescu, de asemenea de la Colegiul "Balcescu".
La probele individuale, de la gimnaziu, s-au evidentiat elevii Alexandra Pavel, clasa a V-a la Scoala "Mihai Eminescu" - prof. Nicolae Stanica; Andrei Istrate, clasa a VII-a la Colegiul "Balcescu" - prof. Carmen Botea, Viorel Botea; Andrei Bercaru, clasa a VIII-a la Liceul cu Program Sportiv - prof. Petrea Buzea. Acestia au fost distinsi cu mentiuni. De la liceu, s-au remarcat elevii Bogdan Toader, clasa a X-a la Colegiul "Murgoci" - prof. Dan Negulescu, cu mentiune, si Irina Diaconu, clasa a XI-a, tot de la "Murgoci" care a obtinut premiul III - prof. Daniela Covaci.
Sub indrumarea prof. Mihaela Giurca, eleva Nicoleta Secareanu, din clasa a X-a, la Colegiul Economic "Ion Ghica" a cistigat o mentiune la concursul de matematica aplicata "Adolf Haimovici", care a avut loc, duminica trecuta, la Iasi.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

winmediaLeaderboard

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu