Mergi la conţinutul principal

Restricții de circulație pe strada Griviței, începând de luni, 18 martie

* mașinile (cu excepția celor conduse de riverani) nu vor mai avea acces pe tronsonul dintre Str. Carantina și Str. Carpați, în contextul derulării lucrărilor de modernizare din intersecția Str. Grivița cu Str. Calea Galați * restricțiile ar urma să fie ridicate în data de 6 mai

 

 

 

Începand de luni, 18 martie, ora 7.00, circulația autovehiculelor va fi restricționată pe strada Griviței, pe tronsonul dintre intersecția cu Str. Carantina și intersecția cu Str. Carpați (cu excepția riveranilor). Măsura este avizată de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, Poliția Municipiului Brăila și Biroul Rutier, fiind necesară pentru a permite execuția lucrărilor de modernizare în intersecția Str. Grivița cu Str. Calea Galați, conform proiectului  “Modernizare transport electric Calea Galați”.

În cadrul proiectului, în intersecția menționată se vor realiza următoarele categorii de lucrări:  modernizare cale de rulare tramvai; modernizare carosabil și trotuare; lucrări de racordare a rețelelor de canalizare executate pe Calea Galați la cele existente pe Str. Griviței.

Dacă va fi respectat calendarul lucrărilor, restricția ar urma să fie ridicată în data de 6 mai.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro