Mergi la conţinutul principal

Restricții de circulație la marginea Brăilei, în zona unde se lucrează la noua șosea de acces la podul peste Dunăre

• pentru o perioadă, va fi închisă ruta care asigură legătura între Șos. Baldovinești și Calea Galați, respectiv între cartierele Chercea și Vidin • varianta ocolitoare este pe la Baldovinești

 

Începând de vineri, 27 ianuarie, drumul de legătură între Șos. Baldovinești, respectiv Șoseaua de Centură, și Calea Galați, practic cel care face conexiunea între cartierele Chercea și Vidin, pe la marginea municipiului, va fi închis circulației, pentru o perioadă de câteva săptămâni. Situația este cauzată de lucrările la noua șosea care va asigura accesul pe podul peste Dunăre. Astfel, printr-un comunicat de presă, constructorii aduc la cunoștința participanților la trafic, dar și celor care dețin locuințe sau societăți comerciale în zonă, că, începând cu data de 27.01.2023, vor fi restricții de circulație suplimentare celor deja comunicate, ca urmare a lucrărilor de terasament ce urmează să fie efectuate în zona trecerii la nivel peste calea ferată și Calea Galați. ”Traficul rutier pentru accesul la Proprietăți se va desfășura pe strada Bacului, cu descărcare în Șoseaua Baldovinești. Drumul național DN2B va fi tranzitat pe sectorul cuprins între intersecția cu Șos. Baldovinești și intersecția cu DC10. Traseul ocolitor continuă cu DJ 221B, până la Calea Galați. În zonă vor fi instalate indicatoare rutiere în vederea fluidizării traficului și a direcționării conducătorilor auto. Vă mulțumim pentru sprijin!”, au transmis responsabilii de șantier.

Practic, pentru o perioadă, legătura de la marginea municipiului între cartierele Chercea și Vidin nu va mai fi posibilă pe varianta cea mai scurtă - trecerea peste calea ferată din zona fostului FNC - ci doar pe varianta ocolitoare, pe la trecerea peste calea ferată din satul Baldovinești.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro