Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reprezentantul CSM-ului, Alexandru Toma si-a adjudecat titlul national

In lipsa fotbalului, simbata, atentia publicului brailean a fost atrasa de ultima etapa a Campionatului National de dirt track.
Mult mai spectaculos decit competitiile ce se deruleaza de obicei pe dreptunghiul verde al Municipalului, concursul de dirt track a avut si de data aceasta multe momente de suspans.
Primii care si-au disputat titlul national au fost juniorii, iar la capatul celor sapte manse Mihai Dijmar, de la CSTA "Gica Voiculescu", Bucuresti, a reusit sa ramina cel mai bun la aceasta categorie de virsta.
La seniori s-au derulat 12 manse in care protagonisti au fost ocupantii podiumului, Toma, Agrisan, Fanica Popa, dar si bulgarul Milen Manev, recent transferat la gruparea bucuresteana.
Toma si Popa au cistigat primele doua manse dupa care a venit o replica bucuresteana ferma, cu cinci succese, Manev si Agrisan de cite doua ori si Cojocaru.
Cea mai buna evolutie din etapa a avut-o braileanul Fanica Popa, el reusind o cursa extrem de spectaculoasa in ultima mansa, una in care desi a plecat al doilea de la start, a riscat si l-a invins intr-o maniera categorica pe bulgarul Milen Manev.
Astfel ca, dupa o perioada in care a avut numeroase ghinioane cu motorul, Fanica Popa a reusit sa cistige etapa de la Braila, iar acest lucru s-a datorat in primul rind faptului ca motorul sau a fost reconditionat cu piese noi, achizitionate de catre conducerea CSM-ului.
Pe locul secund s-a clasat bulgarul Milen Manev, iar pe locul al treilea Alexandru Toma.
Dupa aceasta etapa s-a stabilit si clasamentul final al Campionatului National de dirt track in care primul loc si implicit titlul pe 2006 i-au revenit reprezentantului Clubului Sportiv Municipal Braila, Alexandru Toma, care a acumulat 32 de puncte.
Cu 28 de puncte, Mircea Agrisan, de la CSTA "Gica Voiculescu" Bucuresti, a incheiat campionatul pe locul secund, iar Fanica Popa s-a clasat al treilea, la o diferenta de doar un punct.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii