Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reprezentantii sectiei de kaiac-canoe ai CSM-ului se numara printre protagonistii Cupei Romaniei

Dupa ce a facut o impresie foarte frumoasa, in luna iulie, la competitiile interne si internationale de atletism, Clubul Sportiv Municipal continua traditia si isi imbogateste zestrea de medalii si la kaiac-canoe.
Miercuri, la Snagov s-au disputat seriile si semifinalele Cupei Romaniei la kaiac-canoe, competitie rezervata juniorilor, iar ieri dimineata, in primele finale, reprezentantii CSM-ului si-au taiat partea leului.
Alin Rusen si Romeo Panait au obtinut medalia de aur in proba de kaiac 2x1000 m, in timp ce echipajul format din Ionel Radion, Stefan Bogdan, Eduard Toader si Antonel Vasii a cucerit medalia de argint la kaiac 4x1000 m.
Tot in prima zi a finalelor CSM-ul a mai obtinut si doua medalii de bronz, una la canoe simplu, pe distanta de 1000 m prin Cezar Mihalache, iar cea de a doua la kaiac 4x1000m fete, echipajul brailean avind urmatoarea componenta: Rodica Sterpu, Octavia Moldoveanu, Mihaela Sterpu si Alexandra Alexa.
"Un club asa mic a reusit anul acesta performante deosebite nu numai la atletism, ci si la celelalte discipline sportive cu traditie, kaiac canoe si box. Primele finale de la Snagov ne-au adus mari satisfactii insa cu siguranta numarul medaliilor la Cupa Romaniei se va dubla", a declarat Tinca Amza, directorul CSM-ului.

Doi braileni in lotul Romaniei pentru mondialele de la Duisburg

Zilele acestea a fost stabilit lotul care va reprezenta Romania la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, precum si obiectivul delegatiei tarii noastre: patru medalii si calificarea in cit mai multe probe la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008.
La Olimpiada de anul viitor se califica primele sase echipaje din fiecare proba insa sportivii care nu reusesc sa obtina calificarea cu prilejul mondialelor, mai au sansa sa mearga la Olimpiada daca ocupa unul dintre primele doua locuri la Campionatele Europene care vor avea loc in luna mai a anului viitor la Milano.
Printre cei 20 de sportivi care vor face deplasarea la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Duisburg se numara si doi fosti reprezentanti ai CSM-ului, canoistul Florin Mironcic si kaiacistul Stefan Vasile. Ambii au inceput sa practice aceasta disciplina sportiva la CSM Braila, grupare pentru care au obtinut numeroase titluri nationale la juniori.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii