Skip to main content

Repetentii dau nota profesorului

Primarului Constantin Cibu nu i se pare normal ca atit el, cit si administratia publica sa fie evaluata chiar de niste repetenti, asa cum ii considera pe cei care in ultimile saptamini au acordat diferite note, de regula sub 5, administratiei Cibu. Primarul s-a aratat de parere ca inainte de a veni cu astfel de evaluari, cei care l-au notat ar fi trebuit sa vina cu propriile realizari intii si apoi altfel ar fi fost discutia: "S-a intors lumea cu fundul in sus. Au ajuns repetentii sa acorde note profesorului. PSD, cei care au prezentat un album cu problemele orasului, trebuia sa vina cu o foaie goala pe care sa treaca ce au facut ei si ce nu am facut eu". Cel mai tare l-a deranjat insa pe primar punctajul acordat de deputatul Vasioiu: "Asta m-a dat pe spate, punctajul acordat de deputatul "Fasolescu" Vasioiu, care mi-a dat mie 4, lui Tilea 3 si i-a dat nota maxima cu bonus, numai nevestii. Nu stiu care sint serviciile pe care i le-a facut aceasta...ma rog...asta nu e treaba mea..."
La rindul sau, intrebat daca ii convine nota obtinuta, viceprimarul Lucian Tilea a precizat: "Pentru mine, e important ca cel care da nota sa fie agreat si de mine, daca discutam de persoane care nu au pus doua caramizi una peste alta la viata lor, ce nota sa imi dea mie? Ar trebui sa ne uitam si pe CV-urile celor care au dat note, si apoi sa vorbim".

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu