Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reguli de circulatie pentru cei mici

In perioada 7-11 aprilie, Consiliul Local al Tinerilor si Gradinita "Dumbrava Minunata" au derulat programul "Reguli de circulatie pentru cei mici", actiune desfasurata in cadrul proiectului "Educatia scolarului, vector de dezvoltare sociala", ce se va derula pe parcursul a 8 luni, la nivelul invatamintului prescolar si primar.
Timp de citeva zile, lucratori din cadrul Serviciului Politiei Rutiere au prezentat copiilor atit regulile de circulatie ca pieton si sofer, cit si uniforma specifica lucratorilor de politie. "Un accent deosebit s-a pus pe prezentarea principalelor cauze care pot conduce la accidente. Trebuie precizat faptul ca prescolarii au reusit sa dezvolte cit mai in detaliu eventualele scenarii la care ei au fost martori. Ca o concluzie din partea copiilor a fost si replica "Noi respectam regulile de circulatie, dar ce facem cu oamenii mari?" Politia Rutiera a fost reprezentata de subcomisar Doru Stancuna, care a fost insotit de agenti din cadrul serviciului, dar si de o eleva practicanta. Astfel, s-a lansat invitatia catre toti copiii, sa viseze ca si ei pot deveni lucratori in Politie, indiferent daca sint baieti sau fetite", a precizat Liliana Manolache, coordonatorul proiectului.
Interesul sporit al copiilor de a se implica in astfel de actiuni se va materializa si in cadrul concursului interactiv "Stim sa circulam?", care se va derula in luna mai.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii