Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Regia locala de apa-canal participanta la "ExpoAPA 2007"

Asociatia Romana a Apei (ARA) organizeaza in perioada 20 - 22 iunie la Palatul Parlamentului expozitia de profil "ExpoAPA 2007", eveniment ajuns la cea de a noua editie. La acest eveniment, pentru a doua oara in organizarea manifestarii expozitionale, Comitetele Teritoriale ale ARA au fost invitate sa participe cu cite un stand. Astfel, in cadrul stantului CT Sud, structura al carei presedinte este directorul RA "Apa" Mihail Chirita, va expune si regia locala de apa-canal, precum si firmele implicate direct in Masura ISPA - Instrument pentru Politici Structurale de Pre-Aderare. "Comitetele teritoriale vor prezenta materiale referitoare la dezvoltarea infrastructurii apei si oportunitati investitionale in regiune. La rindul sau, Regia Autonoma "Apa" Braila va avea un stand in cadrul celui organizat de CT Sud din care face parte, ocazie cu care vom prezenta stadiul lucrarilor investitionale in derulare, precum si oferta completa de servicii prestate", ne-a declarat purtatorul de cuvint al RA "Apa" Braila, Elena Dragan.
In cadrul expozitiei specializate, "ExpoAPA 2007", furnizorii de echipamente si tehnologii dedicate apei se vor intilni direct cu utilizatorii acestora (operatorii de servicii de alimentare cu apa si canalizare) putind astfel sa-si promoveze eficient ultimele produse. In plus, organizatorul a precizat ca, in editia din acest an, se vor amenaja pavilioane dedicate firmelor de proiectare, antreprenorilor generali si consultantilor.
Important de mentionat este ca la deschiderea manifestarilor prilejuite de "ExpoAPA 2007" au fost invitati sa participe oficiali ministeriali, reprezentanti ai asociatiilor patronale si profesionale din tara si din strainatate. Manifestarile se adreseaza tuturor specialistilor din domeniul apei incepind cu administratorii resurselor de apa, operatorii de alimentare cu apa si canalizare si, nu in ultimul rind, publicului larg interesat de imbunatatirea performantelor tehnice si manageriale ale sectorului.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii