Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Regele International al Romilor interesat sa preia clubul FC Arges

Ilie Badea Stanescu, Rege International al Romilor, si-a manifestat intentia de a prelua clubul de fotbal FC Arges, de care mai sint interesati finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, si vicepresedintele gruparii Dinamo, Gigi Netoiu, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Ilie Badea Stanescu, zis Tortica, din Costesti-Arges, spune ca, daca va fi lasat, este dispus sa investeasca doua miloane de euro pe sezon in echipa pitesteana. "Este pacat ca echipa sa intre pe miinile unor investitori din Bucuresti, care sa o cumpere pe nimic, pentru ca apoi Pitestiul sa devina pepiniera cluburilor din Bucuresti. Ma doare sufletul sa se intimple una ca asta. Eu am jucat fotbal cu Dobrin, in Strand, cu minge din cirpe. Sint gata sa investesc doua milioane de euro pe sezon. Sint potent financiar. Vreau sa iau clubul asta pentru pitesteni si pentru rromii mei. Voi face o oferta actionarilor in acest sens", a spus Ilie Stanescu.
Tentativa regelui romilor, dar si a celor doi investitori din Capitala de a prelua clubul FC Arges ar putea insa esua, tinind cont de faptul ca actualii actionari, Consiliul Judetean Arges, Consiliul Local Pitesti si alte 11 firme private, ar putea reveni asupra decizie de a nu mai sustine financiar formatia.
In cadrul unei sedinte extraordinare ce a avut loc, marti seara, actionarii au stabilit ca ziua de 12 decembrie sa fie data limita pina la care fiecare sa se hotarasca daca mai este dispus sa investeasca in echipa, in conditiile in care capitalul social va trebui dublat, pentru acoperirea tuturor cheltuielilor clubului FC Arges. "Cred ca actionarii au luat o hotarire inteleapta. Dublarea capitalului social va permite ca echipa sa ramina la investitorii argeseni. Sper ca pina la 12 decembrie toate problemele sa fie rezolvate", a declarat Tudor Pendiuc, primarul orasului Pitesti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii