Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Refacerea patinoarului costa 200.000 euro

Repunerea in functiune a singurului patinoar existent din Braila, nefunctionabil in acest moment si deschiderea sa publicului larg in urmatorul sezon de iarna, este unul din planurile Primariei pentru acest an. Ieri, in cadrul unei conferinte de presa, primarul Constantin Cibu a precizat ca lucrarile si instalatia necesara pentru a face functionabila acea baza sportiva costa aproximativ 200.000 euro si ca, desi Primaria nu are fondurile necesare pentru a demara acest proiect, problema va fi rezolvata.
O alta tentativa de a repune in functiune patinoarul a mai avut loc si anul trecut, in baza unei colaborari incheiate cu Consiliul Judetean si apobata de Consiliul Local Municipal. Din nefericire, totul a ramas doar la stadiul de proiect deoarece, sustine Primaria, CJ nu si-a facut treaba, iar CLM a fost nevoit sa anuleze decizia. "A fost o misiune in stil PSD, pentru ca CJ s-a angajat ca va aduce instalatia de racire, dar nu s-a mai tinut de cuvint. Noi am incercat aceasta colaborare cu ei, dar pentru ca nu au facut nimic in acest sens, am fost obligati sa anulam decizia. Stadiu in care se afla acum patinoarul, complet distrus, este stadiul in care l-am mostenit de la vechea conducere. Eu nu imi pun intrebarea de ce nu l-au reparat, ma intreb doar de ce l-au distrus. Este rusinos ca brailenii nu au un patinoar si ca doritorii merg la Galati ca sa practice acest sport. Problema este in atentia noastra si o vom rezolva in acest an. Urmarim sa facem acest lucru cu propriile puteri si vom incerca sa facem rost si de banii necesari", a precizat primarul Constantin Cibu.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii