Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Reduceri promotionale de pina la 600 euro la masinile Daewoo

"Daewoo Automobile Romania" SA ofera, In cadrul unei campanii promotionale derulate pina la finele acestei luni, reduceri de pret de pina la 600 euro pentru autoturismele Cielo si Nubira II. Aceste reduceri, dupa cum a explicat conducerea companiei, se aplica la toate versiunile modelului Cielo, precum si la versiunile sedan
ale modelului Nubira II. Sint incluse In promotie inclusiv versiunile noi lansate In noiembrie - Cielo Executive Plus, respectiv Nubira II SX LPG si Nubira II CDX LPG. Reducerea de pret este cuprinsa Intre 400 euro si 600eEuro, in functie de model si de nivelul de echipare, astfel Incit pretul cu toate taxele incluse ale unui Cielo este cuprins Intre 6.999 si 8.899 euro, iar al unei Nubira II - Intre 9.699 si 11.999 euro. Concret, pentru un Cielo Standard AC LPG pretul de lista in aceasta luna este de 7.999 euro fata de 8.399 euro, in timp ce pentru un Cielo Standard LPG pretul promotional este de 7.499 euro, iar un Cielo Executive Plus 8.549 euro comparativ cu 9.049 euro. In cazul Nubira II SX LPG reducerea aplicata este de 400 euro, ceea ce inseamna ca pretul promotional este acum de 10.499 euro, in timp ce pentru Nubira II CDX LPG cu aceeasi reducere pretul promotional este de 11.999 euro.
Important de mentionat este ca pentru vopsea metalizata, pretul de lista si cel promotional sunt mai mari cu 100 Euro (reducerea promotionala se mentine). Cei 82 de dealeri din reteaua Daewoo ofera deja la vinzare masini Daewoo Cielo si Nubira II In cadrul promotiei. Incepind cu 1 ianuarie 2006, preturile vor reveni la valorile de catalog.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii