Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rednic spune ca Dinamo ar putea juca partida cu Beitar Ierusalim in Belgia

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, marti, la finalul antrenamentului de la Saftica, ca Dinamo ar putea disputa partida retur cu formatia Beitar Ierusalim, contind pentru turul doi preliminar al Cupei UEFA, in localitatea belgiana Anvers.
"In ultimul timp, ne uitam mai atenti la stirile despre razboi. Parerea mea este ca meciul nu o sa se joace in Israel. S-ar putea sa avem noroc cu Liverpool, pentru ca nici ei nu vor sa joace in Israel. Ar fi pacat sa ne expunem, daca exista si alte variante. Din cite stiu eu, s-ar putea sa jucam in Belgia, la Anvers", a spus Rednic.
UEFA a anuntat ca va decide pe data de 7 august daca meciul Beitar Ierusalim - Dinamo Bucuresti, din mansa secunda a turului doi preliminar al Cupei UEFA programat in 24 august, se va juca in Israel sau pe teren neutru.
De asemenea, UEFA va anunta tot la 7 august daca meciul Maccabi Haifa - Liverpool, din mansa secunda a turului trei preliminar al Ligii Campionilor din 22 sau 23 august, se va juca in Israel.
Forul european a decis ca meciurile din prima mansa a turului doi preliminar al Cupei UEFA, Hapoel Tel Aviv-Domzale si Bnei Yehuda - Lokomotiv Sofia, din 8, respectiv 10 august, sa se joace pe teren neutru si nu in Israel.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii