Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rednic: "Ne dorim foarte mult sa cistigam in Ghencea dupa 18 ani"

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca spera ca echipa sa sa cistige simbata, dupa 18 ani, derbiul campionatului pe stadionul rivalei Steaua.
"Au trecut 18 ani de cind nu am mai cistigat in Ghencea in campionat si ne dorim foarte mult sa o facem acum. Avem anumite probleme de sanatate in privinta lotului, citiva jucatori cum ar fi Niculescu, Ropotan, Scarlatache, Fernandez, care nu s-au antrenat normal, dar sper ca echipa medicala sa-i poata recupera. In plus, mai sint Ze Kalanga, pe care nu il pot folosi, si Balace, care s-a accidentat la antrenamentul de ieri. Stiu ca Steaua va avea un moral bun, ca vine dupa un rezultat foarte bun, cu Rapid, dar noi sintem pregatiti sa cistigam acest meci.", a declarat Rednic.
Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo 1948 SA, Nicolae Badea, a exclus faptul ca postul de antrenor al lui Mircea Rednic sa fie conditionat de o victorie in Ghencea. "Rednic a muncit foarte mult la Dinamo, cu rezultate foarte bune in conditiile in care 18 jucatori au plecat in vara anului trecut de la echipa, iar timpul de selectie nu a fost forte generos ca durata. E o competitie, noi am cistigat atit cit am putut noi, iar altii au pierdut mai putin decit ne-am fi dorit noi. Toti, jucatori, antrenori, conducere, vom fi insa intr-o culpa majora daca nu vom reusi sa cistigam campionatul", a declarat Badea.
Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, si-a amintit cum se desfasurau derbiurile Steaua-Dinamo inca din anii '50. "Ne asteapta o partida de traditie. Pentru ca exista ambitie, va fi o disputa palpitanta, asa cum se joaca in Romania din anii '50 in Romania. Cred insa ca se da o importanta exacerbata si ca sint de multe ori iesiri in decor de expresii si comportament. Meciul este mult mai important in conditiile actuale pentru Steaua, care se afla in lupta directa pentru locul doi", si-a amintit Dinu.
Antrenorul Mircea Rednic a tinut sa specifice faptul ca, in cazul in care ar pleca de la Dinamo, ar face-o doar pentru o echipa din strainatate: "Mircea Rednic daca pleaca de la Dinamo, va pleca doar la o formatie din strainatate. Sau ma las de fotbal. Iau o echipa de copii de la federatie si ii antrenez. In doi sau trei ani, cind voi pleca de la Dinamo, voi merge doar in strainatate, in nici un caz la o echipa din tara".
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii