Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rednic explica de ce Dinamo a renuntat la Mateus

Antrenorul dinamovist Mircea Rednic a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca mijlocasul angolez Mateus Galiano da Costa nu va mai fi transferat nu pentru ca ar fi bolnav, ci pentru ca exista posibilitatea declansarii virusului hepatic B, Dinamo riscind sa nu recupereze suma investita.
Directorul general al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, miercuri, pentru unul dintre site-urile suporterilor, ca transferul mijlocasului angolez Mateus Galiano da Costa a cazut deoarece jucatorul a fost depistat cu hepatita la controlul medical. "Mateus nu a trecut testele medicale si nu il mai transferam. S-a descoperit ca are hepatita", a spus Borcea pentru www.dinamomania.net.
Rednic spune, pe de alta parte, ca a primit asigurari din partea medicilor ca Mateus poate face performanta. "Mateus a plecat nu pentru ca ar fi bolnav. Poate sa faca performanta, avem hirtie de la cel mai mare specialist de la noi, dar nu cred ca este normal sa investim niste bani intr-un jucator care nu este apt suta la suta. El poate sa faca performanta, joaca la echipa nationala, in campionatul portughez. Toti avem virusul asta. La unii e activ, la altii nu. La el nu e activ, dar se poate declansa oricind. Asta e, nu poti risca. Ce, Florentin Petre nu are? Ce, el nu joaca? Mi se spusese insa ca la distanta de doua luni trebuie sa faca teste si analize. Am decis insa ca nu e cazul sa dai 700.000 de euro pentru un fotbalist care nu este apt total. In plus, poate ca altii nu ar mai fi vrut sa-l ia din aceasta cauza si risti sa nu recuperezi nici macar banii. Mie, sincer, imi pare rau pentru ca il urmarisem si eu, si Raducioiu si e un jucator foarte bun. Cei de la Gil Vicente s-au bucurat ca se intoarce", a declarat antrenorul dinamovist.
In ceea ce-l priveste pe atacantul ecuadorian Darwin Caicedo, Rednic a spus ca a primit asigurari ca acesta se va intoarce pina la sfirsitul saptaminii. "Caicedo vine sigur. Pina la sfirsitul saptaminii e aici. Ne-a sunat impresarul lui si ne-a asigurat ca se intoarce la Dinamo", a mai spus tehnicianul.
Potrivit site-ului CRE, atacantul ecuadorian Darwin "Metralla" Caicedo se antreneaza cu fosta sa echipa, Emelec, si a declarat ca nu stie cind va reveni in Romania, unde a semnat cu Dinamo Bucuresti. Caicedo a afirmat ca nu poate avansa o data privind revenirea sa in Romania, insa sustine ca nu este preocupat de acest subiect, deoarece, in mod sigur, va avea oportunitati de a juca la echipe din America de Sud. "Daca va iesi, este bine, daca nu, va fi America de Sud. sint preocupat, s-au spus multe lucruri, dar nu ma intereseaza. Acolo am fost primul la antrenamente si mi-au pus un sofer la dispozitie", a afirmat Caicedo. "Nu stiu.. nu stiu", a raspuns apoi Caicedo, atunci cind a fost intrebat despre revenirea in Romania, unde este asteptat la Dinamo.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii