Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Rednic ar putea decide participarea echipei Dinamo in Cupa UEFA

Antrenorul Mircea Rednic, aflat in tratative pentru a prelua pe Dinamo, s-ar putea afla intr-o situatie dificila in ultima etapa, cind actuala sa echipa, FC Vaslui, ar putea decide campioana, dar si participarea in Cupa UEFA a viitoarei formatii a tehnicianului printr-o infringere.
In cazul in care Steaua, Rapid si Dinamo vor cistiga meciurile din urmatoarea etapa, penultima, cu Jiul, Sportul si, respectiv, FC National, atunci ierarhia primelor trei locuri va fi urmatoarea: Steaua - 61 de puncte, Rapid - 59, Dinamo - 55.
In ultima etapa sint programate partidele FC Vaslui - Steaua, Jiul - Rapid si Poli Timisoara - Dinamo. Daca Steaua va cistiga meciul de la Vaslui atunci va deveni campioana indiferent de rezultatului Rapidului. Un eventual meci egal sau o infringere a stelistilor va duce titlul in Giulesti daca Rapidul cistiga la Petrosani.
Dinamovistii, in eventualitatea unei victorii la Timisoara, pot prinde un loc in preliminariile Cupei UEFA numai in cazul in care Steaua va cistiga campionatul. Daca Rapid, detinatoarea Cupei Romaniei, va realiza eventul, atunci giulestenii vor merge in preliminariile Ligii Campionilor, iar Steaua si FC National vor participa in preliminariile Cupei UEFA, ultima in calitate de finalista a Cupei Romaniei.
Astfel, rezultatul meciului dintre FC Vaslui si Steaua este foarte important pentru dinamovisti, care vor fi nevoiti sa tina pumnii strinsi echipei "ros-albastre" pentru a-si salva sezonul printr-o participare in Cupa UEFA. Si acest lucru poate depinde de viitorul lor antrenor, care, in mod paradoxal, trebuie sa piarda meciul cu Steaua.
Avind acum cu cinci puncte mai mult decit Pandurii, rivala din lupta pentru evitarea retrogradarii, FC Vaslui va juca in penultima etapa, in deplasare, cu FCM Bacau, echipa picata deja in Divizia B. Astfel, este foarte posibil ca echipa antrenata de Mircea Rednic sa aiba asigurata prezenta in sezonul viitor al Diviziei A la ora meciului cu Steaua.
Desi Rednic nu a fost inca instalat oficial ca principal la Dinamo, surse din cadrul gruparii "alb-rosii" dau ca sigura prezenta actualului antrenor al Vasluilui pe banca tehnica a dinamovistilor din sezonul viitor.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii